За сусідство з Ющенком просять 900 тисяч доларів

2 вересня 2011, 17:35

У новому будинку колишнього президента Віктора Ющенка водяться косулі, а за сусідство з політиком треба викласти від 140 до 900 тисяч доларів.

Дружина Ющенка Катерина вже проанонсувала, що незабаром вони з чоловіком переїдуть до власного будинку у Нових Безрадичах. Жіночка також бідкалася, що будівля ще не до кінця відремонтована.

І дійсно, як пише "Сегодня", до завершення нової оселі Ющенка ще далеко. Хоча охорона не підпустила журналістів близько до дому, крізь прочинені ворота було видно, що в деяких будиночках ремонт йде повним ходом - незасклені прорізи для вікон, дошки всередині будівель.

Нагадаємо, резиденція екс-президента розташовується на 5,4 гектарах. Всередині є капличка, вольєри для курей і косуль.


До слова, у Нових Безрадичах на багатьох будинках висить оголошення "Продається". За задоволення жити поруч із колишнім президентом просять 140-900 тисяч доларів. В оголошеннях часто повідомляють, що "котедж в близькому сусідстві з маєтком екс-президента".

Новий будинок Ющенка

Мешканці Нових Безрадичів не проти повернення Ющенків.

"Та нехай повертається. Він іноді міг підвезти односельчан до електрички, а мене підвозив до куми, яка жила на іншому боці села", - розповіла одна з мешканок села.

Щоправда, іноді, охоронці Віктора Ющенка створюють незручності людям.

"Цього літа повертався з магазину і зустрів Ющенка. Він якраз сідав в машину, так його охорона мене затримала, поки він не поїхав", - згадує робітник одного з будівництв села.

А інша мешканка села Марія розповіла, як з міні-зоопарку Ющенко втекла косуля в минулому році: "Вона у сусідки капусту поїла на городі".

"У мене ради просив, як яблуні садити. А на наступний день прийшов поскаржився, що ті саджанці у нього вночі та й викорчували. Взагалі до нього багато людей приїжджало. Хто просив розібратися з якогось спору, хто скаржився на свою біду і бідність", - розповіла одна с сусідок екс-президента.

"Коли ввечері Віктор Андрійович повертався додому, то охоронці підпускали одного з ходоків поговорити", - додала жінка.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів