Брітні Спірз не крала у літніх кантрі-зірок

5 вересня 2011, 12:59

Американська поп-принцеса Брітні Спірз може й надалі спокійно виспівувати свій хіт "Hold It Against Me", бо не крала його в кантрі-гурту "The Bellamy Brothers".

Музиканти, які на початку року закидали артистці плагіат, вибачилися, щоправда, не перед нею, а перед авторами синглу - Dr. Luke та Максом Мартіном.

Про це пише "TMZ".

"The Bellamy Brothers" приносять свої вибачення Dr. Luke та Максу Мартіну за публічні заяви Белламі та будь-які невірні враження, що справили заяви на їхньому вебсайті, стосовно того, що Dr. Luke та Макс Мартін копіюють роботи інших", - оголосили представники гурту.


Одержавши офіційні вибачення, автори пісні "Hold It Against Me", в свою чергу, відкликали свій судовий позов про наклеп, який подали в лютому. Свій конфлікт сторони врегулювали без будь-яких грошових відшкодувань.

Як раніше писав ТаблоID, про плагіат на початку року заявив Девід Белламі, якому композиція Брітні нагадала хіт їхнього гурту 1979-го року. Артист тоді сказав, що вони з братом почуваються "пограбованими", хоча Спірз і "талановита дівка".

Фото AP з сайту Overoll

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів