Земфіра готує останній альбом

5 вересня 2011, 13:41

Російська рок-зірка Земфіра Рамазанова заявила, що готує останній альбом у її житті та більше ніколи не зніматиме відео-кліпів.

Про це пише "Сегодня" із посиланням на переписку зірки з фанатами на її особистому сайті.

Земфіра вирішила покінчити з багатопісенними платівками і переключитися на створення міні-альбомів з 4-6 пісень.

"З кліпами покінчено. Відтепер буде тільки відео для концертів. І готую останній альбом. По тому я якщо і буду випускати якісь пісні, то у форматі EP", - заявила Земфіра.


"Не буду втрачати розум, контролюючи кожну стадію, і перерви будуть не такі великі, і драматургійно більше можливості висловитися, а головне – час. Зараз альбоми мало кого цікавлять, люди зберігають у свої телефони, ай-поди пісню-другу – і мчать далі. Я вчиняю так само", - додала співачка.

"З кліпами покінчено... І готую останній альбом..."

Як відомо, 26-го серпня Земфірі виповнилося 35 років. Саме з цієї нагоди співачка влаштувала он-лайн спілкування на своєму сайті.

На особисті запитання співачка відповідала коротко, як-то: "Так, я закохана", "У Бога я вірю", "Зранку п'ю каву", "Свою старість бачу в Америці".

Також Земфіра зізналася, що її дратують прихильники, які чергують коло її під'їзду.

"Дуже люблю усамітнення, а професію обрала публічну. Але, може, вона мене вибрала? Одним словом, була б дуже вдячна, якби мене не турбували поза концертами", - попросила співачка.

Фото Юленьки Оболенской, Live Journal

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів