Мадонна витратила 100 тисяч доларів на свекруху

5 вересня 2011, 16:15

Американська поп-королева Мадонна справила враження на сім'ю свого хлопця Брахіма Зайбата. За відпочинок для мами та ще п’ятьох родичів коханого на півдні Франції вона заплатила 100 тисяч доларів.

Про це повідомив американський сайт "The Showbiz Spy".

53-річна співачка поселила маму Брахіма Патрицію Відал та п’ятьох членів його родини в розкішному готелі "Du Cap", а ще надала безлімітний бюджет на розваги.

"Вона (Мадонна) сказала їм замовляти все, що їм сподобалося – у що вони не могли повірити, адже рахунок за один прийом їжі був понад 2000 доларів", - кажуть джерела.


Обидві родини навіть встигли приємно провести вечір у клубі "Palais" в Каннах перед тим, як Мадонна полетіла до Венеції. Там вона робила промоушн свого нового фільму "W.E.". У картині йдеться про любовну історію британського короля Едварда VIII та американської світської левиці Уолліс Сімпсон.

До слова, потенційна свекруха Мадонни молодша за неї на 8 років, як нагадує "The Daily Mail".

Співачка, яка зустрічалася з моделлю Хесусом Лусом з моменту розлучення з британським режисером Гаєм Річі у 2008 році і була колись одружена з Шоном Пенном, нещодавно зізналася, що її приваблюють творчі люди.

"Мене приваблювали і приваблюють дуже творчі люди, тому я вийшла заміж за Шона Пенна і Гая Річі, дуже талановитих режисерів, і обидва вони заохочували мене як режисера зробити те, що я і зробила. Вони обоє мене підтримували ", - сказала зірка.

Як повідомлялося раніше, продюсер останнього фільму Мадонни Харві Вайнштейн, має намір висунути його на здобуття головної нагороди американської кіноакадемії.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів