Онука Джорджа Буша породичалася з Ральфом Лореном

5 вересня 2011, 17:15

Онука колишнього президента Америки Джорджа Буша манекенниця Лорен Буш вийшла заміж за Девіда, сина дизайнера Ральфа Лорена.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Весільна церемонія проходила на ранчо модельєра Ральфа Лорена у Колорадо. Її вела кантор Анджела Бушдал з центральної Манхеттенської синагоги. До слова, гуляння на честь молодят триватимуть три дні.

Відомо, що сукню для нареченої у вікторіанському стилі зробив сам Ральф Лорен.


Серед гостей на весіллі був Джордж Буш-молодший та донька мільярдера Іванка Трамп.

Джордж і Барбара Буш не відвідали подію через поганий стан здоров'я. Проте вони надіслали відео-привітання, яке було показане в суботу на репетиції весілля.

Онука Буша вийшла заміж за сина Ральфа Лорена

Раніше повідомлялося, що усі, хто брав участь у підготовці весілля, навіть місцевий флорист, підписали угоду про нерозголошення деталей події. Втім, стало відомо, що весілля стилізовано під вестерн.

Тематику свята мають підкреслити музичний супровід у виконанні кантрі-співака Майкла Мартіна Мерфі та після-весільне родео, на яке Ральф Лорен купив 100 квитків за ціною 8 доларів кожен.

Лорен Буш та її наречений Девід зустрілися у 2004-му році. На той час онука Буша була студенткою Прінстонського університету, де вивчала антропологію та фотографію.

Парочка заручилася в серпні цього року. Церемонія заручин пройшла у маєтку видавничого магната Анни Херст у Хемптоні. Серед гостей ексклюзивної вечірки, дрес-кодом якою був білий колір, були брат і сестра Лорен Буш - Пірс і Ешлі.

Фото Reuters з сайту politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів