Сара Джессіка Паркер манікюр робить, як м’ясник?

6 вересня 2011, 11:02

Виконавиця ролі Керрі Бредшоу у серіалі "Секс у великому місті" вважає, що в хорошому шлюбі можна ненавидіти власного чоловіка, але йти на компроміси.

Також 46-річна американська актриса Сара Джессіка Паркер запевняє, що геть не вміє робити собі зачіски, а манікюр робить, "наче м’ясник".

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на британський журнал "Star".

"Вся річ у компромісах. Ти можеш ненавидіти когось протягом 20 хвилин чи двох днів, але це й досі втіха – перебувати в стосунках, якщо це та людина, з якою ти бажаєш бути. З часом компроміси вже не помічаються", - каже Паркер.


Говорячи про свою кіногероїню, чепуруху та модницю Керрі Бредшоу, актриса зізнається: сама вона почувається абсолютно безпорадною, коли йдеться про зачіску чи макіяж.

"Це не я! Я не знаю, як робиться макіяж! Я ніколи не роблю манікюр та практично ніколи – зачіску. Певно, за 10 років я двічі намастила нігті лаком. Це так. Я роблю манікюр лише коли працюю, коли я роблю його вдома – я наче м’ясник. Дуже кепсько. Я не вмію висушити власне волосся. Я не розумію, як це, й лише впріваю", - ділиться зірка.

Сара вважає, що в хорошому шлюбі можна ненавидіти власного чоловіка, але йти на компроміси

"Я знаю, як замаскувати прищик та нафарбуватися тушшю, і олівцем для очей – але не професійно. І можу зібрати своє волосся в конячий хвіст – не більше!" - присягається Сара Джессіка.

Як відомо, зірка вже понад 14 років одружена з актором Метью Бродеріком. Пара виховує трьох дітей: 8-річного Джеймса та 2-річних двійнят Маріон Лоретту Елвел та Табіту Ходж.

Фото AP з сайту EvilBeetGossip

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів