Отар Кушанашвілі: Мер Сум - "барахло" і "дрімучий чмир"

6 вересня 2011, 14:22

Телеведучий Отар Кушанашвілі назвав мера Сум Геннадія Мінаєва "барахлом" та "дрімучим чмирем".

Так Кушанашвілі, який входить до складу журі українського конкурсу "Майданс", висловився у відкритому листі, який оприлюднила прес-служба телеканалу "Інтер".

Раніше мер міста Суми на своїй сторінці у Fаcebook нецензурно вилаявся на адресу членів журі танцювального конкурсу "Майданс". "Ну що сказати? У журі майданса три п... і одна б... :(" - написав Геннадій Мінаєв.

Подібна матюклива лайка на свою адресу обурила не лише режисерку Оксану Байрак, яка входить до журні конкурсу, а й її колегу Отара Кушанашвілі.


Згадавши про шкільну теорему косинусів, Кушанашвілі на адресу Мінаєва написав:

"...Ви, поза всяким сумнівом, очолюєте найтупіший кут косинуса".

При цьому Отар наголосив, що у школі вчився добре.

Кушанашвілі збісили порівняння з "п..." і "б..." від мера Сум

"Я не знаю вас особисто і тепер при з'ясованих обставинах знати не хочу. Я спеціально не дізнавався вашого по батькові, бо.... Людина, яка образила, не заслуговує не те, щоб вступати з нею у полеміку, а не заслуговує навіть звернення на ім'я та по батькові", - зазначив у своєму листі Отар.

До всього ведучий назвав мера Сум "дрімучим чмирем" і заявив, що Мінаєв просто не вміє програвати. Далі ображений Отар висловився з приводу закидів Мінаєва на адресу своєї сексуальної орієнтації.

"А ви знаєте, що в середовищі натуралів, список яких я очолюю, вже дуже давно вважається невміння програвати саме найголовнішою визначальною властивістю тих самих п..., до яких ви мене зарахували", - наголосив Кушанашвілі.

Також ведучий припустив, що такими образами на адресу відомих людей мер Сум просто захотів увійти в історію і назвав чоловіка твариною.

"Чим ще може увійти в історію тварина, яка за збігом обставин очолили владу в окремо взятому українському місті. Якщо ви вважаєте, що ви, таким чином, зміцнили свій імідж в очах мешканців міста - горе таким мешканцям і горе такому місту", - каже Кушанашвілі.

Як стверджує Отар, він міг би побити мера Сум до напівсмерті.

Кушанашвілі міг би побити мера Сум (на фото) до напівсмерті

"Якби ви сказали мені всі ці слова в обличчя - я б побив вас до напівсмерті. Це третє правило, якому мене навчили батьки. Нікому не спускай жодних образ, які ґрунтуються лише на їхньому тарганячому розумінні життя", - заявив Кушанашвілі.

"Я захищаю зараз не свою честь, а честь жінки на сцені, честь співака на сцені і честь танцюриста на сцені, а ще велику справу під назвою "Майdан's", який якраз вчить людей, виявляти одне до одного толерантність і висловлювати ставлення до життя через танці і любов. Але хіба вам, барахлу, це зрозуміти?" – резюмував обурений Кушанашвілі.

Нагадаємо, мер Сум Геннадій Мінаєв у свої сторінці на Facebook нецензурно вилаявся на адресу членів журі популярного танцювального шоу.

Фото прес-служби телеканалу, а також зі сторінки Мінаєва у соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів