Будинком Абрамовича водитимуть екскурсії

6 вересня 2011, 15:35

Російський олігарх Роман Абрамович минулого тижня придбав один з найдорожчих будинків Великобританії. Та, оскільки будівля є пам’яткою архітектури, новий власник муситиме пускати до неї на екскурсії всіх бажаючих.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

За маєток "Ліндсі Хаус", розташований на лондонській вулиці мільярдерів - Кенсінгтон-Пелас, бізнесмену довелося викласти 90 мільйонів фунтів стерлінгів (145 мільйонів доларів).

Цей невеликий квартал вважається найфешенебельнішим у Лондоні. Тут також розташовані резиденції послів найбільших держав, садиби арабських шейхів та американських магнатів.


Абрамович виклав 145 мільйонів доларів, а тепер мусить приймати непроханих гостей натовпами

Майже кожен будинок у цьому кварталі - це пам'ятка архітектури. На превеликий жаль Абрамовича, власники такої нерухомості мають право лише користуватися цими об'єктами, але не перебудовувати.

За англійськими законами, будинки цього кварталу можуть відвідувати з екскурсіями всі бажаючі, зокрема іноземні туристи.

Тепер кілька разів на рік Абрамович зобов'язаний влаштовувати день відкритих дверей і пускати до себе допитливих мандрівників.

Нагадаємо, наприкінці минулого року мільярдер Роман Абрамович скупив 9 квартир в елітному лондонському будинку, аби зробити палац для своєї родини.

Фото Reuters з сайту "Советский спорт"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів