Кіра Найтлі має нюх на секс

7 вересня 2011, 12:19

Коли справа доходить до сексу, у голлівудської акторки Кіри Найтлі з'являється шосте чуття.

Як пише "The Showbiz Spy", зірка може миттєво відчути запах сексуальної хімії.

"Я думаю, ви зможете здогадатися, чи витає у приміщенні секс - ви вловлюєте хімію між людьми", - каже Кіра.

"Я думаю, що ревнощі - єдина емоція, яка не має позитивного впливу. Я не кажу, що ніколи не ревнувала - я, звичайно, ревнувала, - але я думаю, що, якщо чиясь інтуїція базується на ревнощах, я б сказала, що їй не варто довіряти", - каже Найтлі.


До того ж Кіра, яка не раз потрапляла до рейтингів найсексуальніших людей світу, розповіла, що має схильність до артистичних типів особистостей, коли йдеться про друзів чи коханців.

Кіра Найтлі знає, як пахне секс

"У мене є і ті, і інші - чудові друзі хлопці та подружки", - каже акторка.

"У мене є одна подруга, така собі дівчинка, але я б сказала, що здебільшого мої подруги швидше пацанки", - зауважила Кіра.

Водночас, як додала зірка фільмів "Реальне кохання", "Спокута" та "Герцогиня" її знайомі хлопці здебільшого мають творчі нахили. Вони не надто спортивні, і прагнуть бути, як правило, режисерами, письменниками, музикантами або акторами, такі собі "чутливі хлопці".

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки про роман Кіри Найтлі з учасником рок-гурту "The Klaxons" Джеймсом Райтоном. А на початку цього року акторка розійшлася з Рупертом Френдом після 5-річних стосунків.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів