Як Джонні Депп допомагав Кейт Мосс виноградник купувати

7 вересня 2011, 17:48

Британська топ-модель Кейт Мосс купила виноградник на півдні Франції для свого чоловіка Джеймі Хінса. Придбати такий незвичний подарунок красуні допоміг її екс-коханець актор Джонні Депп.

За виноградник Мосс заплатила 130 тисяч фунтів стерлінгів, пише "The Daily Mirror".

37-річна супермодель попросила свого колишнього бойфренда Джоні Деппа, який володіє нерухомістю у горах поблизу Сен-Тропе, порадити їй, де краще шукати маєток для виноробства.

"Джонні виявив неймовірну підтримку і сказав Кейт, що виробництво вина – на диво корисне і вдячне хобі", - повідомляє одне з джерел видання.


Виявляється, на купівлю виноградника Кейт Мосс надихнув візит до Південної Франції, де вона куштувала різні види вина. Джеймі та Кейт відпочивали на півдні Франції після весілля та мандрували Провансом у пошуках підходящої нерухомості.

"Природно, що це заняття передбачає по ходу чималу кількість дегустацій вин. Джеймі дійсно цінує добре вино, і він цілком непогано знається на вині та винограді, а Кейт навіть отримала декілька корисних порад", - пише видання.

До речі, майбутнє вино власного виробництва Кейт Мосс планує назвати на свою честь. А виробляти "Vin de Mossot" модель збирається буцімто на основі сорту Мерло

На додаток до вина, муза багатьох світових дизайнерів також хоче виробляти мило із додаванням квітів з власного саду коло будинку у Центральній Англії.

"Кейт подобається її нове захоплення, вона просто повелася на милі. Вона намагається опанувати це мистецтво після того, як один з її приятелів надіслав їй партію зробленого вручну мила, яке їй дуже сподобалося", - розповідають джерела.

"Вона переконана, що всі інгредієнти повинні бути свіжими і природними. Вона відправила мило своїм подругам, аби вони спробували. Від їхніх відгуків залежить, чи реалізується вона у цій сфері", - підсумовують інформатори.

Нагадаємо, нещодавно 37-річна супермодель Кейт Мосс та 42-річний лідер рок-гурту "The Kills" Джеймі Хінс відіграли гучне весілля.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів