Жанна Фріске живе з нудистами і снідає з ігуаною

8 вересня 2011, 00:15

Російська співачка Жанна Фріске у Мексиці пережила чимало пригод: її сусідами були нудисти, комарі, скорпіони, ігуани та гігантські таргани.

Про це розповіла сама артистка, яка нині є ведучою одного з розважальних проектів телеканалу К1.

"Незвичайне" - головне слово в усьому, що відбувається навколо. Наприклад, готель, в якому живе наша знімальна група, облюбували мексиканські... нудисти. Лежать на сонці, розпивають напої у барі - і всі голяка", - розповіла Жанна.

Втім, на нудистах цікавинки не закінчуються.


"На знімальному майданчику - гігантські комарі та мошки, метушливі кажани і дійсно величезні таргани!" - поскаржилася Фріске.

За словами співачки, під час зйомок їй довелося пережити не тільки тропічний ураган, повінь та нашестя отруйних змій, але й не надто приємну історію за участю місцевої поліції.

Також співачка була вражена випадком, коли її колеги ледве не постраждали від місцевих отруйних створінь.

"Траплялися й жахливі речі: до хлопців зі знімальної групи забрався в офіс скорпіон і причаївся, мабуть, у пошуку жертви. Побачили, зловили, посадили в склянку", - розповідає Жанна.

А через часті зливи російська зірка разом з колегами навіть спробували себе у новому амплуа.

"Шаманські практики стали нашим повсякденним ритуалом, коли настав сезон дощів. Щовечора перед зйомками ми всією командою вмовляли небо нічого не проливати на наші голови", - зізнається співачка.

Снідає Фріске також у дивному товаристві.

"Разом зі мною снідати приходить ігуана. Ця гігантська ящірка з двометровим хвостом забирається на зелений кущ і ліниво пережовує квітки", - ділиться співачка.

А ще, як запевняє артистка, у Мексиці не можна швидко їздити на авто:

"Швидко водити машину не можна - дорогу так і хочуть перебігти схожі на величезних білок опосуми".

Крім знайомства з місцевими мешканцями, флорою та фауною, Жанна встигла також набути в кольору "морквяного соку" на сонці.

Фото надані прес-службою телеканалу К1

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів