Найдорожчі матусі: Джолі, Паркер, Пінк і Візерспун

8 вересня 2011, 18:51

Видання "Forbes" склало перелік найбільш високооплачуваних мам-селебрітіз.

Про це повідомляє "Українська правда. ЖИТТЯ".

Лідером списку стала зірка реаліті-шоу Бетенні Франкель, до списку також увійшли актриси Анджеліна Джолі та Сара Джессіка Паркер, а також романістка Даніела Стіл.

Другу сходинку у списку "Форбс" поділили між собою супермодель Жізель Бюндхен та ведуча американського телешоу "Суддя Джуді", мама п'ятьох дітей, Джуді Шейндлін. Обидві за рік заробили по 45 мільйонів.


Бюндхен, заміжня за футболістом Томом Брейді, знову стала до роботи за шість тижнів після народження сина Бенджаміна. Це подвиг для будь-якої мами, а надто для тієї, якій нерідко доводиться позувати в самому ліфчику та трусиках.

Жізель Бюндхен за рік заробила 45 мільйонів

До слова, Жізель та Том вкупі заробили 76 мільйонів та стали найбільш високооплачуваною зірковою парою.

Третю сходинку посідає ще одна багатодітна матуся - авторка жіночих романів Даніела Стіл. Маючи п'ятьох дітей, вона примудряється створювати по три романи щороку. За рік письменниця стала багатша на 35 мільйонів.

Усім відомим мамам доводиться миритися з тим, що їхніх малюків увесь час фотографують, одначе ніхто не ставиться до цього так спокійно, як актриса Анджеліна Джолі. Ані вона, ані її коханий Бред Пітт жодного разу не дозволяли собі визвірятися в бік безпардонних папарацці.

Анджеліна Джолі за рік заробила 30 мільйонів

Таку ж суму заробила і зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер. Виконавиця ролі Керрі Бредшоу разом із чоловіком Метью Бродеріком виховує трьох дітей, народжених сурогатною матір'ю. У пари підростають 8-річний син та 2-річні дівчата-двійнята.

Сара Джессіка Паркер теж заробила 30 мільйонів

У віці, коли більшість актрис іще повністю зосереджені на своїй кар'єрі, "Білявка в законі" Різ Візерспун уже мала двох дітей. Утім, материнство не стало їй на заваді, й у 2006-му році вона здобула "Оскара".

З травня 2010-го по травень 2011-го Різ заробила 28 мільйонів доларів.

Мама двійнят Еммі та Макса Дженніфер Лопес, яка нещодавно оголосила про розлучення з чоловіком Марком Ентоні, має результат у 25 мільйонів.

Подейкують, народивши в червні первістка, донечку Вілллоу Сейдж, співачка Пінк вирішила зробити перерву в музичній діяльності. Утім, за попередній рік вона все ж устигла заробити 22 мільйони.

Пінк встигла заробити 22 мільйони доларів

Усі фото Reuters

Детальніше читайте на сайті "Українська правда. ЖИТТЯ".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів