Кейт Вінслет - лицемірка, що ненавидить зніматися голяка

9 вересня 2011, 14:19

Оскароносна актриса Кейт Вінслет ненавидить зніматися у відвертих сценах. На її думку, оголення перед камерами – це "глибоко неправильно" та навіть "неетично".

За те, що вона зарікалася зніматися роздягненою, але не дотримала слова, зірка присуджує собі звання "лицемірки десятиліття".

Про все це рятівниця бабусь говорила в інтерв’ю журналу "V", пише "Contact Music".

"Ненавиджу це… Я просто заходжу (на знімальний майданчик) і кажу "О, дідько, зробімо це"… Якщо ти скаржишся чи відкладатимеш (зйомку), воно все одно ніде не дінеться. Це глибоко неправильно", - пожалілася Вінслет.


"Люба мамцю, сьогодні на роботі було те-то й те-то, до моєї щоки притискалася мошонка. Це дещо неетично, коли ти так про це говориш", - сказала Кейт.

У вересні на обкладинці "V" Кейт постає в образі Елізабет Тейлор

Нагадаємо, зірка показала телеглядачам свої принади у стрічці "Титанік". А у 2009-му році в інтерв’ю журналові "Time" акторка заявила, що зав’язує з "ню". Тоді Кейт пояснила, що не бажає стати "тією актрисою, яка весь час скидає з себе одяг".

Одначе Вінслет свого слова не дотримала й роздяглася, знімаючись у міні-серіалі "Мілдред Пірс".

"Це точно робить мене лицеміркою десятиріччя", - визнала актриса.

До слова, на вересневій обкладинці журналу "V" Кейт з’являється не оголена, а постає в образі кінолегенди Елізабет Тейлор.

Фото журналу "V" та фото з сайту Hollywood Past

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів