Мадонна дотанцювалася до суду

9 вересня 2011, 18:42

Колишня сусідка Мадонни подала до суду, звинувативши поп-зірку в надмірній галасливості.

Жінка на ім’я Карен Джордж стверджує, що танці та музика, яка весь час лунала з нью-йоркської квартири співачки, перетворили її життя на пекло.

Про це пише "The Daily Mail".

Зірка воліла б уникнути суду, проте суддя ухвалив рішення про обов'язковий розгляд цієї справи. Суддя Верховного суду Манхеттену Луїс Йорк заявив, що має докази того, що 53-річна Мадонна справді була гамірною сусідкою.


"Одна з найважливіших функцій помешкання полягає у наданні укриття від зовнішнього світу для того, аби його мешканці мали змогу спокійно думати, спілкуватися та відпочивати", - оголосив суддя у письмовій заяві.

Мадонна перетворили життя сусідки на пекло

"Якщо галас, спричинений поведінкою Мадонни, позбавляє можливості використовувати свою квартиру з цією метою, це є порушенням житлового порядку", - підтвердив суддя.

Виявилося, що сусідка подала юридичні документи до суду ще 2 роки тому. Вона скаржилася, на постійний "грюкіт та вібрації", викликані щоденним танцями зірки у її квартирі вартістю в 7 мільйонів доларів, розташованій поверхом нижче в будівлі Harperley Hall.

40-річна Карен Джордж передрікала, що співачка коли-небудь вибухне під час чергової гучної репетиції. Жінка стверджувала, що кожного дня по три години гримить музика, чути тупотіння та дрижать стіни.

"Квартиру, розташовану безпосередньо під помешканням пані Джордж, займає Мадонна Чікконе, яка регулярно використовує свою квартиру як танцювальну студію для репетицій", - йдеться у позові.

Утім, незважаючи на постійні скарги сусідки протягом 17 місяців, Мадонна продовжувала танцювати під гучний музичний супровід, доводячи сусідів до сказу.

Мадонна доводила сусідів до сказу

Хоча співачка й намагалася зробити своє помешкання звуконепроникним, сусідка стверджує, що користі від того було мало. Тож жінка вимагає від зірки компенсації.

До слова, у своєму позові Джордж також звинувачує керівництво будівлі у невживанні заходів для усунення проблеми галасу, яка почалася після придбання квартири Мадонною.

Бідолашна Карен неодноразово була вимушена залишати квартиру через гучні розваги гостей зіркової сусідки.

Свою першу квартиру в цьому будинку Мадонна купила ще 20 років тому, коли була одружена з актором Шоном Пенном. У 2007 році вона докупила ще одне житло, аби об’єднати їх та створити помешкання розміром у понад 400 квадратних метрів. У квітні 2008 року Мадонна придбала ще одну квартиру на сьомому поверсі за 7 мільйонів доларів.

Прес-секретар Мадонни заявив, що співачка в тому будинку вже не живе. Коли ж вона там жила, то була "улюбленою та відмінною сусідкою"

До речі, торік також надходили скарги на галас у будинку поп-королеви у Мерілебоні. Того разу зірка відбулася попередженням від чиновників. У разі повторного порушення їй загрожував штраф у 5000 фунтів стерлінгів (близько 8000 доларів).

Фото Reuters з сайту ew.com, а також з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів