Кайлі Міноуг не хоче заміж, а питання про дітей її дістали

12 вересня 2011, 16:59

Австралійська співачка Кайлі Міноуг уже втомилася від запитань про те, коли ж вона заведе дітей. 43-річна артистка не хоче йти заміж та рада, що її батьки не вимагають від неї онуків

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "YOU".

"Я ненавиджу запитання: "Коли ти збираєшся заводити дітей?" Дивовижно те, що я ніколи цього не чула від моєї мами чи тата. Вони ніколи не тиснули ні на кого з нас (дітей)", - каже Міноуг, яка вже три роки зустрічається з моделлю Андресом Валенкосо.

"Єдина моя відповідь: "Якщо це станеться зі мною - чудово". Поживемо – побачимо. Я люблю дітей, і люблю думати про те, щоби створити сім’ю. І Андрес дуже хороший із дітьми", - говорить співачка.


Щоправда, заміж за свого "купідончика" Міноуг не рветься. Вона називає себе прибічницею моногамії, але не шлюбу.

"Мені не подобається почуватися загнаною в кут. Може, це почуття вплинуло на моє ставлення до шлюбу. Справа не в страху перед відданістю – я віддана. Я прибічниця серійної моногамії, і я ніколи не тікала. Я просто повинна мати змогу дихати", - пояснює вона.

Доки ж Міноуг не завела власного малюка, вона тішиться спілкуванням із малими племінниками, які приходять до зіркової тітоньки на концерти.

"Не дозволяйте мені починати розповідати про племінників. Синові мого брата Брендана, Чарлі, зараз п’ять років, його меншому брату Джеймсу – два, а хлопчику Данні, Ітану, один рік. Вони всі прийшли подивитися моє шоу в Мельбурні, і я могла бачити їх зі сцени. Я весь час поглядала, чи вони ще там", - пригадує Кайлі.

Нагадаємо, співачка, яка подолала рак грудей, свого часу висловлювала сумніви, що їй колись вдасться завагітніти природнім шляхом. Зірка замислювалась про використання донорської яйцеклітини.

Фото AP з сайту rp-online.de

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів