Нове заміжжя вилікувало Візерспун від стресу

13 вересня 2011, 12:09

Американська акторка Різ Візерпун розповіла, як тяжко переживала розлучення з актором Райаном Філіппом та буття матері-одиначки. Також білявка похвалилася щастям, яким став для неї новий чоловік Джим Тот.

Про це 35-річна зірка говорила в інтерв’ю журналу "Marie Claire".

Різ Візерспун зізналася, що лише з новим заміжжям усвідомила, як скрутно їй було на самоті.

"Я піддала себе дуже жорсткому випробуванню, коли розлучилася. Але доки я знову не вийшла заміж, гадаю, я й не розуміла, який стрес відчуваю. (Після одруження) я відчуваю величезне полегшення. Не думаю, що я усвідомлювала, як мене непокоїло те, що я самотня мати. Це дуже, дуже великий стрес. Це непросто для будь-якої людини", - розповіла Різ.


Як відомо, Різ Візерспун та Райан Філіпп познайомилися на зйомках фільму "Жорстокі ігри" та були одружені протягом 8 років. У цьому шлюбі народилася донька Ава та син Дікон. Проте в 2007-му році пара розбіглася.

"Хтось із моїх близьких сказав: "Жоден чоловік ніколи не прийме твоїх дітей". І я подумала, це найжахливіші слова з тих, які мені казали за все моє життя. Я націлилася відшукати того, хто їх спростує. І мені пощастило. Я знайшла. Мені дуже пощастило, і він дивовижний. І такий дивовижний із дітьми", - похвалилася зірка.

Нагадаємо, після розлучення Візерспун зробила невдалу спробу збудувати нові стосунки з актором Джейком Джилленхалом.

Про новий роман Різ із голлівудським агентом Джимом Тотом заговорили на початку 2010-го року. У березні 2011-го пара взяла шлюб на ранчо акторки в Каліфорнії.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів