Big Brother: Анонс для представників ЗМІ

15 вересня 2011, 12:15

Напередодні старту проекту "Big Brother" в Україні, 15-го вересня, телеканал К1 і творці шоу запрошують журналістів відвідати будинок, де проходитимуть зйомки.

Кореспонденти і фотокореспонденти зможуть потрапити на реаліті-шоу першими - до того моменту, коли учасників "Big Brother" закриють в будинку і залишать наодинці з Великим Братом.

Для журналістів буде відтворено атмосферу проекту, з'явиться можливість відчути себе у ролі учасника шоу.

У рамках візиту до будинку пройде прес-конференція, в якій візьмуть участь генеральний продюсер "Big Brother" в Україні Ярослав Осташкевіч, директор К1 Сергій Затула, керівник проекту ББ Олександра Москалюк, а також популярна українська співачка і телеведуча Ольга Горбачова.


До старту проекту було знято короткометражний фільм "Нарешті в Україні, або Феномен Великого Брата" про реаліті-шоу "Big Brother". Кіно продемонструють журналістам особисто його творці.

Також запрошені експерти, які брали участь у проекті: відомий сценарист і режисер Оксана Байрак та провідний тележурналіст Отар Кушанашвілі.

Акредитація журналістів відбувається за телефоном: 097 109-07-24 або за електронною адресою [email protected]

Автобус для представників ЗМІ відправляється на захід о 15.00 15-го вересня від станції метро "Університет".

Спеціально для всіх гостей Великий Брат приготував особливі страви та коктейлі!

Довідка: Найпопулярніший у світі телепроект "Big Brother" стартує на каналі К1 у вересні.

Шоу "Big Brother" в Україні виробляють компанії "Endemol Poland" і "Мелорама продакшн". "Endemol Poland" провела шість успішних серій "Big Brother" в Польщі. Ярослав Осташкевіч, генпродюсер української версії, раніше був продюсером цього шоу в Польщі.

"Big Brother" транслюється в 37 країнах світу, його аудиторія становить 2 мільярди людей.

Цей проект є родоначальником реаліті на телебаченні.

Суть шоу: звичайних людей зачиняють у будинку, де вони живуть під прицілом телекамер. Невидний ведучий дає завдання учасникам. За підсумками щотижневого голосування один з учасників вибуває. Останній вцілілий отримує грошовий приз.

Творці Шоу постійно експериментують. У Великобританії в будинку зачинили підлітків - відомий "Teen Big Brother" перетворив тінейджерів на зірок. Австралійці під одним дахом зібрали в якості учасників десяток селебрітіз, багато з яких продемонстрували себе з несподіваного боку.

Творці проекту гарантують величезний соціальний резонанс і в українській версії шоу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів