Зірка "Париж, я люблю тебе" ділиться своїми вібраторами

21 вересня 2011, 16:30

В акторки Меггі Джилленхал назбиралася ціла колекція вібраторів. Зірка не лише тішиться ними сама, але й охоче позичає друзям.

Меггі "обросла" вібраторами, відколи почала зніматися в головній ролі у фільмі під назвою "Істерія", пише "Contact Music".

У стрічці йдеться про те, як у Вікторіанську добу були винайдені секс-іграшки. Тож 33-річну акторку просто забомбили цими пікантними дівайсами.

"До того часу, як я закінчила фільм, різні люди надіслали мені десь 15 вібраторів з магазинів Лондона. Це був приємний сюрприз", - каже зірка фільму "Париж, я люблю тебе".


Щаслива володарка колекції вібраторів

Тож тепер щедра Меггі ділиться предметами задоволення із друзями.

"Отже, у мене є ця неймовірна колекція, і взагалі-то використовую один або два з них. Я позичаю їх своїм друзям", - розповідає власниця секс-приладів.

За словами Меггі, вона погодилася зніматися в "Істерії", бо хотіла побачити,як винайшли вібратор. До того ж, зірка не байдужа до поняття "жіночої сексуальності", мовляв, багатьом це також цікаво.

"Мені було цікаво, як винайшли вібратор. Це незвично - читати романтичну комедію та цікавитися, що ж станеться далі. Взагалі я завжди шукає свободу, спосіб бути вільною у своїй роботі", - резюмує Меггі.

Нагадаємо, сестра актора Джейка Джилленхала Меггі відома ролями у фільмах "Темний лицар", "Адаптація", "40 днів, 40 ночей". Акторка вже два роки одружена з актором Пітером Сарсгардом та має від нього доньку Рамону.

Фото Reuters з сайту Daylife.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів