Демі Мур згадала про наркотики, і порадила всім роздягатись

26 вересня 2011, 12:50

Американська акторка Демі Мур пригадала, як була коханкою чужого чоловіка, та для чого вживала наркотики.

Іще в своєму інтерв’ю 48-річна зірка фільму "Солдат Джейн" порадила всім жінкам роздягатися перед дзеркалом.

Про це повідомляє "The Sun".

"Когось поглинає бідність та гіркий досвід. Але навіть із раннього віку я говорила, що, яке б не було життя, я зустріну його лицем до лиця", - каже Мур.


Актриса, яка зростала в сім’ї алкоголіків, упевнена, непросте минуле навчило її виживати.

"У 18 років я була заміжня та грала в серіалі "Головна лікарня". Тож зовні виглядало так, ніби моє життя впорядковане. Це було далеко не так. Я була дитям", - пригадує Демі, яка нині перебуває в третьому шлюбі – з актором Ештоном Катчером.

"Коли я зустріла свого першого чоловіка (старшого за неї на 12 років гітариста Фредді Мура), я захотіла його. Він уже був одружений. Але кожен, хто мав стосунки з одруженим чоловіком, знає, який це викид адреналіну. Я не думала про наслідки. В ті роки я була геть іншою людиною", - пояснює вона.

Демі Мур: Стосунки з чужим чоловіком - викид адреналіну.

Оглядаючись назад, Демі усвідомлює, весь той шлях був їй потрібен, щоби змінитися, стати людиною, впевненою в собі та набути самоповаги.

"Я ніколи не була достатньо хороша, достатньо гарна, достатньо талановита, достатньо струнка. Я використовувала наркотики, алкоголь, їжу та інші речі, щоби приховати мої почуття. Хотіла б я знати те, що знаю зараз – але це неможливо, для всіх нас", - зауважує зірка.

Багато чому навчили Демі зйомки в стрічці "Стриптиз". Тоді вона завела знайомство з професійними стриптизерками. Хтось із них мав проблему з наркотиками чи алкоголем, у когось були діти, а хтось ходив до коледжу.

"Буде нечесно з мого боку, якщо я скажу, що якась жінка краща чи гірша за секретарку чи офіціантку, бо це її вибір способу життя. В однієї зі стриптизерок був власний дім, двійко дітей, які ходили до приватної школи, вона могла дозволити собі няню. Вона використовувала те, чого не соромилась – своє тіло", - розповідає Мур.

"Гадаю, всі жінки мають роздягатися перед дзеркалом, просто для себе. Має бути комфортне відчуття", - каже вона.

Актриса зізнається, незважаючи на те, що вона не раз знімалася оголеною та позувала вагітною для журналу, власним тілом вона задоволена не на всі сто.

"Я – мати трьох дітей, і далеко не досконала, повірте мені", - каже вона.

Актриса, яка на приховує, що вдавалася до пластики, запевняє, вона не робила зі своєю зовнішністю нічого такого, чого б соромилася, чи що їй би було ніяково показати дочкам.

"Що мене лякає, так це обмеження – бути не в змозі досягти того, чого я хочу досягти. Це рухало мною багато років, і рухає мною зараз", - каже вона.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів