Прийомних дітей Х’ю Джекману подарувала доля

27 вересня 2011, 08:58

Актор Х’ю Джекман вважає, що біологічних дітей їм із дружиною мати не судилося. Зірка "Людей Ікс" вірить у долю та певен, прийомних сина та дочку подарувала їм саме вона.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на австралійське видання "Herald Sun"

Коли Джекмана та його дружину Деборра-Лі Фернесс, старшу за нього на 13 років, повідомили, що їм не вдасться завести дитину природнім шляхом, подружжя почувалося знищеним.

Щасливий татко Х'ю Джекман вірить у долю

"Це було болісно. Було непросто. Ти присвячуєш цьому багато часу та зусиль, це хвилююче. Гадаю, кожен із батьків може розповісти – намагатися завести дитину – це дивовижно, а коли відчуваєш, що цього ніколи не станеться, із цим приходить смуток", - пригадує 42-річний Х’ю.


"Ми гадали, що заведемо одного чи двох біологічних дітей, а тоді всиновимо. Але коли ми вирішили, що з нас досить екстракорпорального запліднення, ми зайнялися всиновленням", - говорить він.

Актор пригадує, щойно вони з Деборрою зробили перші кроки в цьому напрямку, вся їхня тривога зникла. Першим у родині з’явився прийомний хлопчик на ім’я Оскар, а за кілька років – дівчинка Ава.

"Я не думаю про них як про всиновлених – вони наші діти. Ми з Деб віримо в те, що, припускаю, ви назвете долею. Ми відчуваємо, що все відбулося так, як було призначено. Вочевидь, біологічний шлях не був призначений для нас, аби мати дітей", - каже Джекман.

"Тепер, коли ми проходимо через життя разом, звісно, є труднощі, але кожен перебуває в правильному місці з правильними людьми. Це звучить як щось нереальне, але це те, що ми дуже глибоко відчуваємо", - додає він.

Фото Reuters з сайту Brisbane Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів