Кейт Міддлтон просять захистити пташок від принців

27 вересня 2011, 13:35

Представники організації "РЕТА" попросили герцогиню Кембріджську заступитися за безневинних пташок. Захисники тварин закликають Кейт вплинути на свого чоловіка принца Вільяма та дівера принца Гаррі, щоби ті припинили їх убивати.

Лист президента "РЕТА" Інгрід Ньюкірк до Міддлтон наводить "E! Online".

Представників організації засмутив дарунок, який одержав Гаррі від старшого брата на своє 27-річчя. Вільям придбав 250 птахів – фазанів, качок та куріпок, щоб влаштувати "святкове" полювання.

"Немає жодної доблесті в том, аби купувати птахів та перетворювати їх на мішені, так, ніби вони тарілочки для стрільби. Ті з них, кого не вбили одразу, нерідко прикінчують, скручуючи їм шиї, а це не миттєва та не безболісна смерть", - наголошує Ньюкірк.


"Чи можу я просити Вас, щоб ви застосували ваш вплив на принців та попросили їх переглянути цей дарунок? Ви перебуваєте в унікальному становищі, аби мати можливість вплинути на те, чи розглядатимуть люди тварин та їхнє місце в нашому світі з добротою або ж безтурботно ігноруватимуть їхні страждання", - звертається до Кейт очільниця "РЕТА".

Кейт любить капелюшки з пір'ячком, то чи зглянеться над пташками?

Якщо ж Міддлтон удасться переконати Вільяма та Гаррі відмовитися від полювання, це означатиме, що монархія "йде в унісон" із громадським рухом проти жорстокого ставлення до тварин.

"Будь ласка, попросіть принців відкрити їхні серця стражданням птахів, які зазвичай слугують мішенями, та прийняти милосердне рішення не вбивати задля розваги", - закликала Ньюкірк.

Із проханням вплинути на Вільяма та Гаррі захисники тварин навряд чи звернулися б до їхньої бабусі, королеви Єлизавети. Адже свого часу британські ЗМІ облетіли фото, на яких її Величність особисто скручує в’язи пораненому фазанові.

Одне з видань навіть опублікувало їх під заголовком "Королева вбивця", пише "ABC News".

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів