Ліндсей Лохан закрутила службовий роман?

29 вересня 2011, 14:15

Скандальній акторці Ліндсей Лохан приписують новий роман. Подейкують, зірка зав’язала неформальні стосунки з німецьким модельєром Філіппом Плейном, обличчям чийого бренду білявку щойно призначили.

Про це повідомляє "Fox News".

Лохан і Плейна днями бачили разом у Мілані, причому парочка трималася за руки. Більше того, фотографам удалося впіймати момент, коли Ліндсей цілувала свого супутника, закинувши руку йому на шию, пише "TMZ".

"Ліндсей залишалася в номері Філіппа щоночі, відколи приїхала (до Італії)", - повідомило джерело.


За словами інформатора, між цими двома наразі вирує потужна "хімія".

У Лохан і Плейна не лише ділові стосунки?

"Ліндсей вродлива, дуже відома актриса та модель. Ми з нею зможемо створити унікальні образи. Витончені та розкішні, а ще сповнені чуттєвості", - так говорив про Лохан сам дизайнер.

Щоправда, речник Ліндсей категорично заперечив роман між його клієнткою та Плейном, пише "The Hollywood Gossip" із посиланням на "Celebuzz".

Так само не підтвердив він інформацію про стосунки Лохан з геть іншим чоловіком, причому одруженим, нагадує видання, посилаючись на "NY Post".

Подейкували, актриса закрутила інтрижку з власником мережі готелів Вікрамом Чатвалом, і навіть мала неприємну сцену з його законною жінкою Прією.

"Прія поводилася дуже гідно, а Ліндсей була така груба. Вона поводилася так, ніби й гадки не мала, що Вікрам одружений, та намагалася дати зрозуміти, що він – її друг", - розповів очевидець.

До слова, серед колишніх подруг 39-річного багатія значиться ще одна відома красуня – супермодель Кейт Мосс, як пише англомовна Вікіпедія.

Що ж до Ліндсей, то, нагадаємо, свого часу білявка узагалі "виступала по дівчатах" і мала пристрасні стосунки з діджейкою Самантою Ронсон.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів