Шерон Стоун захиститься від психа та втратить 2 мільйони

29 вересня 2011, 17:09

Американська актриса Шерон Стоун у середу одержала судовий охоронний ордер, який має захистити її саму та її близьких від навіженого сталкера.

А ще 53-річна зірка вирішила продати свій будинок – не надто вигідно, бо втратить на цьому 2 мільйони доларів.

Про це повідомляє "TMZ".

Чоловікові на ім’я Філліп Барнс відтепер офіційно заборонено наближатися до Стоун та її дітей ближче ніж на 100 ярдів (91 метр).


Нагадаємо, в серпні правоохоронці пов’язали його коло маєтку зірки "Основного інстинкту". Барнс гатив у хвіртку, представлявся убивцею бін Ладена й стверджував, що він – батько одного з прийомних синів Стоун.

Шерон Стоун дошкуляв божевільний

За словами актриси, цей чоловік – психічнохворий та, ймовірно, страждає на шизофренію. Ще Стоун поскаржилася, що отримала від Барнса листа, в якому він застерігав її, щоби не здумала ні з ким зустрічатися.

Одержавши судовий ордер, зірка, сподіваймося, нарешті зітхне з полегшенням. Однак наразі на неї чекає інший клопіт – акторка продає свій будинок у Беверлі-Хіллз.

Про це пише "Business Іnsider".

У 2006-му році вона придбала цей маєток за 11 мільйонів доларів, а тепер хоче за цього лише 8 мільйонів 995 тисяч.

Дім на 7 спалень розташований на 2 гектарах землі, коло нього є басейн із баром, парковка на 14 автівок та окремий гостьовий будиночок. Утім, Стоун ніколи в цьому маєтку не жила.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів