Шакіра не заспіває Кадирову, а в Києві зніме взуття

30 вересня 2011, 12:50

Колумбійська зірка Шакіра не співатиме на 35-річчі Чеченського президента Рамзана Кадирова. А ось до Києва співачка таки збирається, причому замовила чисту підлогу для танців босоніж.

Нещодавно прес-секретар чеченського лідера повідомляв, що Шакіра разом із скрипалькою Ванессою Мей розважатимуть гостей Кадирова на його дні народження, пише "Contact Music".

Втім, латиноамериканська зірка поспішила спростувати цю інформацію.

"Усупереч неправдивим повідомленням, Шакіра не виступатиме і не домовляла про виступ на концерті для президента Чечні чи уряду", - написав представник Шакіри у Twitter.


Між тим ЗМІ називають навіть розмір гонорару, який би дістався Шакірі за співи для Кадирова. Розважати іменинника зірку начебто запрошували за півмільйона доларів, пише "Сегодня".

Шакіра виконає свій фірмовий танець живота?

Однак, від свого виступу в Києві колумбійка не відмовляється. У столиці її чекають 7-го жовтня.

Як зазначає видання, на відкритті "Олімпійського" Шакіра виступатиме протягом 40 хвилин. До того ж, глядачі мають побачити її коронний номер – танець живота.

З готелем зірка ще не визначилася, але це обов'язково будуть "п'ять зірок", і бажано, щоб при готелі був спа-центр.

Важливою умовою для Шакіри є чисто вимита підлога сцени, аби вона змогла танцювати босоніж. За словами співачки, це дозволяє їй бути ближче до глядачів.

Також в райдері співачки зазначено, що в гримерці мають бути меблі ручної роботи, великий диван, набитий гусячим пір'ям, два кавових столики та величезне дзеркало.

Цікаво, що серед гастрономічних запитів зірки немає особливих делікатесів. Невибаглива Шакіра замовила нарізку з фруктів, легкі закуски, картопляні чіпси, шоколадні цукерки, ароматизовані чаї, дієтичні безалкогольні напої, мінеральну воду і пиво.

Нагадаємо, організатори відкриття НСК "Олімпійський" обрали саме Шакіру для виступу на урочистому заході. Іншими претендентками були співачки Ріанна, Дженніфер Лопес, Кеті Перрі, Гвен Стефані та Lady Gaga.

Фото Reuters з сайту Stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів