Бойфренд Аністон став жертвою "ковбасних вандалів"?

3 жовтня 2011, 17:42

Актор та сценарист Джастін Теру, подейкують, днями став жертвою вандалів із хорошим почуттям гумору. Доки він у четвер гостював у своєї дівчини Дженніфер Аністон, хтось від душі "прикрасив" його мотоцикл "BMW" болонською ковбасою.

Про це повідомляє "New York Post".

В такому вигляді транспортний засіб Теру о 8-ій ранку побачив сусід Аністон, який вийшов вигуляти свого собаку. З його слів, не менше 25 куснів ковбаси були почеплені на сидіння, колеса, кермо, глушник та двигун.

Утім, вже незабаром незвичний декор із мотоциклу було прибрано.


"У мене склалося враження, що це було якесь химерне послання", - каже сусід, адже слово "bologna" окрім сорту копченої ковбаси може також означати "брехня, нісенітниця".

Коханий Аністон став ковбасним байкером?

Раніше повідомлялося, що Аністон і Теру оселилися разом у помешканні на Голлівудських пагорбах. Однак останнім часом пара вчащала до нью-йоркської квартири, що її Джен придбала в травні.

За свідченням сусідів, припаркований байк Теру бачили коло будинку Аністон щодня протягом минулого тижня, а закохані часто прогулювалися вулицями міста.

Утім речник Дженніфер у "ковбасну" історію, схоже, не надто вірить.

"Надворі коло квартири 24/7 чергують папарацці. Вам не здається, що вони б сфотографували людину, яка це робила, якщо таке справді було, я в цьому не певен", - прокоментував він.

Прінтскрін з сайту "Just Jared"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів