Катчер розважався у ванні з горілкою та чотирма дівками

4 жовтня 2011, 17:10

Подейкують, американський актор Ештон Катчер не лише зрадив свою дружину Демі Мур у джакузі, а ще й на їхню річницю шлюбу розважався з чотирма голими дівками.

Секс-вечірка за участю 33-річного актора відбулася в номері готелю в Сан-Дієго, пише The Daily Mail".

Колись зразкове подружжя Катчер-Мур

Там Ештон буцімто купався у компанії 23-річної Сари Ліл з Техасу та ще трьох її подруг – Алексіс, Кеті та Марти.

Пікантними подробицями зі своїм другом поділився такий собі Жак дю Туа, бойфренд однієї з учасниць секс-паті. Його дівчина Алексіс зізналася, що збирається на вечірку до Ештона Катчера. Приревнувавши, Жак вирішив дізнатися місце вечірки, аби проконтролювати поведінку подруги. Дізнавшись, що Катчер тусить у дорогому пентхаусі готелю "Hard Rock Hotel", дю Туа пішов до них.


Спочатку охоронці затримали хлопця, коли той спробував увійти в номер. Втім, Жак зміг умовити бодігардів, пояснивши, що він зустрічається з однією з дівчат всередині.

Потрапивши до номера, Жак побачив Катчера у джакузі разом з оголеними дівчатами. Ештон чемно запросив хлопця приєднатися до них та запитав, чи має той горілку. Коли ж актор сам виліз з ванни по алкоголь, дю Туа побачив, що й сам Катчер був у чому мати народила.

Секс між Сарою та Ештоном буцімто відбувся після того, як Жак, Алексіс та Кеті пішли геть.

Любитель сексу у джакузі Ештон Катчер

"Сара говорить всім, що в неї був 100-відсотковий секс з Ештоном", - розповів друг Жака Гевін Наумофф.

"Жак та Алексіс - два моїх найкращих друга, і Сара також. Якщо вона каже, що вона спала з ним, то я думаю, що вона каже правду", - зауважив Наумофф.

До слова, Гевін Наумофф є своєрідним постачальником красивих дівчат до клубів Сан-Дієго й Лас-Вегаса. Дівчатка отримують безкоштовну випивку, смачні наїдки, а ще знайомство та, вочевидь, секс із заможними чоловіками.

"Вона (Сара) дика дівчинка і любить тусити. Вона з тих, хто знає, чого хоче та робить все, щоб це отримати", - поділився Наумофф.

Ще один шкільний друг Сари розповів, що вона завжди хотіла знайти собі багатенького бойфренда, аби той про неї піклувався.

Винахідлива спокусниця поки що особисто не говорить про інцидент, сподіваючись, що їй заплатять 250 тисяч доларів за скандальну інформацію, або ж сам Катчер запропонує їй гроші за мовчання.

За свідченнями клубних промоутерів, Катчер сам обирав дівчат для своєї вечірки, запалюючи з ними на танцполі.

Тим часом, Ештон і Демі нібито возз'єдналися, пише "Contact Music" У минулі вихідні вони разом поїхали з центру Каббали, куди прибули на святкування єврейського нового року.

Фото Reuters з сайтів "Oh My Gossip" та "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів