Шакіра приєдналася до адміністрації Обами

6 жовтня 2011, 13:30

Колумбійська співачка Шакіра стала консультантом адміністрації президента США Барака Обами.

Виконавиця вже давно відома своєю активною діяльністю стосовно реформи освіти для вихідців із Латинської Америки, пише "Huffpost Celebrity".

"Я вдячний, що ці вражаючі особистості вирішили присвятити свої таланти служінню американському народу в цей важливий для нашої країни час", - сказав Обама.

"Я з нетерпінням очікую роботи з ними найближчими місяцями та роками", - додав президент Америки.


Володарка численних нагород Шакіра у 1995-му році заснувала фонд, який допомагає фінансувати школи у її рідній Колумбії, а також у Південній Африці та на Гаїті.

Вона також є членом-засновником акції солідарності від Латинської Америки та послом доброї волі Міжнародного фонду допомоги дітям ООН з 2003-го року.

Шакіра серйозно стурбована участю свого народу

"Це величезна честь для мене. Я задоволена, що мій досвід у благодійності може бути корисним і що мій голос можна використати для посилення повідомлення й роботи президента та комісії. Латинська молодь є групою, що найшвидше зростає в Америці, ще більше латиноамериканських дітей живуть у бідності – 6.1 мільйони у 2010 році – ніж діти будь-якої расової або етнічної групи", - почала свою промову Шакіра.

"Як я вже побачила по своїй роботі у фонді, єдиний шлях подалі від злиднів – це освіта. Через низку причин, латиноамериканська молодь у цій країні непропорційно кидає школу і занадто мала її кількість закінчує коледж", - продовжила співачка.

Основним повідомленням зірки було те, що дуже важливим є закрити цей пробіл, аби визначити економічне майбутнє США.

"Я вдячна за можливість підтримати такі важливі роботи", - резюмувала давня прихильниця Барака Обами.

Крім того, що Шакіра підтримувала Обаму під час виборів у 2008-мі році і виступала на його інавгурації, вона зустрічалася з ним у 2010-му році для обговорення розвитку дітей раннього віку.

Фото Reuters з сайту "Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів