Дочка Міронова зустрічається з сином Поліщук?

6 жовтня 2011, 15:47

Подейкують, у доньки зірки радянського кіно Андрія Міронова Марії роман із сином покійної акторки Любові Поліщук Олексієм Макаровим.

Чутки про це з'явилися ще влітку, коли Міронова приїхала до Макарова на знімальний майданчик білоруського фільму, пише "Комсомольская правда".

Свої стосунки актори не афішують. Під час першого офіційного виходу у світ актори ніжно трималися за руки. Однак коментувати свої стосунки відмовилися. Мовляв, не хочуть виставляти настільки особисте напоказ.

"Маша не любить розповідати про особисте. І навіть якщо у них з Олексієм все серйозно і справа йде до весілля, то вона пресі про це не розповідатиме. Вона дуже скромна людина", - розповіла подруга Міронової.


Коханці чи просто друзі?

Маша Міронова, у якої за плечима два шлюби і дорослий син Андрій, наразі вільна. А стосунки Макарова з актрисою Вікторією Богатирьової, кажуть, погіршилися.

Торік у них народилася донька Варвара. Втім, як зазначає видання, незабаром після появи маля Макаров пішов від Вікторії.

"Мене і моєї дочки Олексій Макаров ніяк не стосується. Я не хочу, аби моє ім'я було з ним пов'язане", - категорично заявила Богатирьова.

Нагадаємо, з актрисою Вікторією Богатирьовою син Поліщук познайомився на знімальному майданчику 2 роки тому. До цього він мав кілька бурхливих романів.

Фото з сайту "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів