Сер Пол МакКартні одружився

10 жовтня 2011, 09:15

Британський музикант Пол МакКартні одружився втретє. Колишній учасник "The Beatles" узяв за жінку 51-річну бізнесвумен Ненсі Шевелл.

Весілля пари відбулося 9-го жовтня, в день народження Джона Леннона, пише "The Daily Mail".

На реєстрації шлюбу було присутні близько 30 осіб. За подружку нареченої була донька 69-річного сера Пола від другого шлюбу, 7-річна Беатріс.

Сукню для Ненсі створила інша її новоспечена падчерка, дизайнер Стелла МакКартні, а за за фотозйомку події відповідала її старша сестра Мері МакКартні.


Новоспечене подружжя вітає натовп

Офіційно ставши чоловіком та дружиною, пара вирушила до свого дому в північному Лондоні, де було влаштовано святковий прийом.

Привітати молодят прийшли екс-"бітл" Рінго Старр, гітарист "The Rolling Stones" Ронні Вуд, легендарна супермодель Твіггі, а також кузина нареченої, американська телеведуча Барбара Волтерс, пише видання.

Подейкують, Стелла МакКартні узяла на себе ще й святкове меню, в якому не було жодних м'ясних страв, і лише органічні продукти, пише "The Telegraph".

Як відомо, для сера Пола цей шлюб став третім. Перша його дружина, Лінда МакКартні, померла від раку в 1998-му. За рік музикант познайомився з моделлю Хізер Міллс, й у 2002-му пара влаштувала бучне весілля на кількасот гостей в Ірландії.

Шлюб було розірвано в 2008-му, й МакКарті був змушений виплатити екс-дружині близько 38 мільйонів доларів компенсації.

Якщо Міллс ЗМІ нещадно обзивали "золотошукачкою", то Ненсі Шевелл і сама дівчина небідна. Транспортну компанію, якою володіє її батько, оцінюють у майже 400 мільйонів доларів.

Фото Reuters з сайту "The Washington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів