Кужель і Клара Новікова стали жінками тисячоліття

11 жовтня 2011, 10:30

Блиск вечірніх суконь та прикрас, стильний пафос смокінгів та загальна урочистість Національної опери – минулої п’ятниці відбулася VI церемонія нагородження Всеукраїнською Премією "Жінка ІІІ тисячоліття".

Номінантки: "Знакова постать" - політик Олександра Кужель, "Перспектива" - дизайнер Анна Чепуришкіна

Щорічно цю нагороду отримують видатні українські жінки, які зробили значний внесок у тій чи іншій галузі.

Серед володарів титулу – Ада Роговцева, Ніна Матвієнко, Ганна Бессонова, Ані Лорак, Альбіна Дерюгіна, Лариса Кадочнікова, Валентина Степова, Ольга Герасим’юк та ін.

Цього року зі сцени лунали не менш знані імена. Нагороди у номінації "Знакові постаті" отримали політик Олександра Кужель та народна артистка РФ Клара Новікова.


Ведучий церемонії Євген Ніщук вже підготувався до церемонії

У номінації "Рейтинг" відзначили телеведучих Світлану Леонтьєву та Тетяну Даниленко.

Нагороду у номінації "Перспектива" з рук народного депутата України Максима Луцького отримала дизайнер Анна Чепуришкіна.

Молода дизайнерка, чиєму одягу під брендом "GCH" вже зараз надають перевагу відомі бізнес-леді, акторки та телеведучі, продюсерські центри та мережі ресторанів, схвильовано запевнила, що своєю подальшою працею буде підтверджувати це високе звання.

"Жінка ІІІ тисячоліття" - з тих подій, на яку жінки та чоловіки збираються з особливою старанністю.

Салон краси "Акварель" - партнер церемонії

Вечірнє вбрання, зачіска та макіяж – обов’язкові. 7 жовтня Національна опера сяяла: бездоганність зовнішнього вигляду ведучих та організаторів забезпечив салон краси "Акварель".

"Це салон високого рівня сервісу та бездоганної якості", - зазначив зі сцени Василь Ілащук.

Для салону краси – це подвійне свято: адже цими днями він відзначає власний день народження з подарунками та сюрпризами кожному клієнту.

Цього вечора подарунок отримав і один чоловік: організатори подарували Василю Бондарчуку акваріум із золотою рибкою – співак саме в цей день відзначав день народження.

Фото надані PR-агентством STATUS group

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів