Кіркоров спустився на землю і відкрив бутик

10 жовтня 2011, 14:36

Російський співак Філіп Кіркоров тепер став ще й дизайнером. Він відкрив бутик під назвою "Phill 4 you", де продаватиме як одяг власного дизайну, так і вбрання своїх колег.

Про це пишуть "Life News".

Право перерізати стрічку на вході у магазин було надане футболістам Андрію Аршавіну та Роману Павлюченку.

Екс-чоловік Примадонни особисто виступив дизайнером одягу для свого бутику. До того ж прихильники російських зірок матимуть можливість придбати речі своїх кумирів, як вже повідомлялося раніше.


Новоспечений дизайнер Філіп Бедросович

Зірковий одяг представлений у спеціальній галереї. Тут можна купити сорочку Валерія Леонтьєва, сукню Алли Пугачової, блузу Лоліти і навіть одну з накидок Анастасії Волочкової.

На урочисту церемонію відкриття новоспечений дизайнер, прибув на гелікоптері, імовірно злякавшись трафіку.

"Скажу вам чесно, політ був досить хвилюючим, тому що гелікоптер дуже трясло, але я ж нічого не боюся", - заявив Кіркоров після приземлення.

До слова, співак лише на один вечір завітав до Москви, щоб особисто відкрити бутик. Для своїх фанатів Кіркоров провів екскурсію магазином та розповів про кожну зіркову річ.

Нагадаємо, спочатку Кіркоров збирався почати новий бізнес разом з колегою Миколою Басковим. Наразі невідомо, що саме завадило зіркам стати партнерами.

Фото "Life News".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів