Дієтолог: Крістіна Агілера не усвідомлює своєї зайвої ваги

11 жовтня 2011, 17:40

Причиною стрімкого набору ваги в співачки Крістіни Агілери могли стати попередні дієти та колишні харчові розлади.

Нині зірка важить близько 70 кілограмів, але їй невтямки, як вона виглядає насправді, вважає дієтолог, президент компанії "Nutrifit" Джекі Келлер.

Своє бачення того, що сталося з артисткою,  експерт розповіла в інтерв'ю "Radar Onlinе".

"Вона геть не усвідомлює, який має вигляд, ніхто не вдягнеться так, якщо не думає, що виглядає добре", - говорить Келлер, маючи на увазі сітчасті колготки й відвертий костюмчик, у якому Крістіна вийшла днями на сцену під час концерту пам'яті Майкла Джексона.

Крістіна не усвідомлює, як насправді виглядає?

Свого часу Агілера зізнавалася, що в юному віці "сиділа" на шкідливій їжі. Подейкували також, ще тинейджером вона страждала від харчового розладу. Те, що відтоді зірка стрімко набирала вагу й худла, могло позначитися як на метаболізмі, так і на сприйнятті Крістіною самої себе, пояснює Джекі.

"Навіть якщо це було багато років тому, якщо вона страждала від харчового розладу, наслідки від цього лишаються з тобою та викривляють тілесний образ. Ефект "йо-йо" у вазі спричиняє повний збій у твоєму метаболізмі", - каже дієтолог.

На думку фахівця, чергування періодів, коли людина їсть дуже шкідливу їжу, а згодом відмовляється від неї, руйнує метаболізм. Така людина весь час перебуває "у стані війни з їжею", говорить Келлер.

"Коли ти починаєш набирати (вагу), це йде каскадом, і просто нагромаджується й нагромаджується. Ти бачиш у дзеркалі лише те, що хочеш побачити, так само як і при анорексії. Ти бачиш себе лише вгору від шиї та гадки не маєш про свій недобір чи надлишок ваги", - пояснює дієтолог.

Здорова вага для співачки - 45-50 кілограмів

Дивлячись на те, як виглядає Крістіна тепер, Келлер, припускає, що вага співачки – приблизно 150 фунтів (68 кілограмів). Здоровою ж вагою для Агілери, на думку експерта, є 100-110 фунтів (45-50 кілограмів).

Нагадаємо, після народження свого первістка Макса Крістіні довелося вести запеклу боротьбу з зайвими кілограмами, які вона "наїла" під час вагітності. Зірка зізнавалася, що ненавидить утримання в їжі, не може до цього звикнути й стає дуже роздратованою, коли худне.

Фото з сайту "starpulse.com", АР з сайту "The Guardian"

IDEALMEDIA