Крістіна Агілера наїла чималі габарити? ФОТО

10 жовтня 2011, 10:24

Співачка Крістіна Агілера стала справжньою "бомбою" концерту пам'яті поп-короля Майкла Джексона. 30-річна артистка шокувала присутніх як недоречним вбранням, так і своїми новими габаритами.

Музичне шоу відбулося в неділю на стадіоні "Millennium" у Кардіффі, пише "The Daily Mail".

Агілери значно побільшало

Агілера виконала одну з найулюбленіших пісень Джексона – "Smile by Charlie Chaplin".

Тугенький костюм та колготки в сіточку, що їх Крістіна обрала для свого виступу, не лише не приховав, але й підкреслив те, що зірка значно погладшала. Зачіску співачки також важко було назвати охайною.


Свої нові форми співачка підкреслила колготами в сіточку

Окрім фігуристої Агілери, в концерті пам'яті, названому "Майкл назавжди" також узяли участь такі артисти як Леона Льюїс, Джеймі Фокс, репери Ne-Yo та Cee Lo Green, а також сестра покійного Майкла, Ла Тойя Джексон.

На заході були присутні й діти співака – Прінс, Бланкіт та Періс. Нащадки Джексона в одязі дотрималися його стилю, наприклад, Періс вбралася в таку саму куртку, яка була на Майклові в кліпі "Thriller".

Нагадаємо, Крістіна Агілера в лютому офіційно розлучилася з чоловіком, Джорданом Бретменом. У компанії з новим кавалером Метью Ратлером зірка встигла побувати за гратами: він за кермування в нетверезому стані, а Крістіна – за перебування в громадському місці у стані сп'яніння.

Фото "Just Jared", прінтскрін з сайту "celebitchy.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів