Big Brother: На що готовий Анатолій заради Стаса?

14 жовтня 2011, 17:25

У шоу "Big Brother" на каналі К1 Великий Брат зажадав від одного з учасників Анатолія Халети жертви - в обмін на виконання бажання іншого учасника Станіслава Яроцевіча.

Вже тиждень в будинку "Big Brother" розпалюються "африканські пристрасті". П'ятниця не стала винятком у плані екстравагантних несподіванок.

Стас вже тиждень просить улюблену дівчину, за якою він дуже сумує. Швидше за все, бунт під час денного ефіру здебільшого на совісті бодібілдера-дизайнера.

З одного боку підбурювача безладів варто було б покарати. Але з іншого - організатори, мабуть, розуміють, що така поведінка, як правило, спокійного учасника свідчить про нервовий зрив і нестабільний емоційний стан Станіслава. І Великий Брат вирішив і покарати, і підтримати учасника одночасно.


На що готовий Анатолій заради Стаса?

Він дозволив йому побачити фотографію коханої дівчини, але заборонив виносити її з кімнати зізнань.

Наступним на розмову з Великим Братом був викликаний Анатолій, який застав свого партнера (весь тиждень Стас і Анатолій перебувають у парі за завданням "Big Brother") в сльозах і висловив бажання допомогти.

Він сказав, що готовий на все заради того, щоб Стасу віддали фотографію його коханої.

І Великий Брат зажадав від нього жертви: постригтися налисо. А що може бути гірше для незмінно акуратного і стильного Анатолія? Невже він піде на це?!

Подробиці шоу дивіться о 20.00 на телеканалі К1.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів