Дюжева пробачать?

19 жовтня 2011, 15:15

Правоохоронці не порушуватимуть кримінальну справу проти актора Дмитра Дюжева, який збив 9-річну дівчинку на своєму авто. До того ж Дюжев спокутує свою провину численними подарунками та частими візитами до лікарні.

Зараз постраждала школярка перебуває у міській лікарні разом із мамою, пише "Комсомольская правда".

Медики продовжують обстежувати маленьку пацієнтку.

"Лікарі визначили стан Свєти як середньо-тяжкий. Доньці зробили томографію", - розповіла мама Світлани Олеся.


За словами матері, дівчина майже весь час спить і не встає з ліжка. Вона не пам’ятає, що з нею сталося.

"Я розмовляла вдень з Дмитром Дюжевим. Він дуже турботливий і уважний чоловік. Постійно телефонує, приходив до Свєти в палату - і в понеділок ввечері, і у вівторок вранці. Приніс багато подарунків. Дмитро дуже переживає, адже у нього теж є маленька дитина", - зазначила мама постраждалої.

Турботливий Дюжев задарував дівчинку

Втім, які саме подарунки приносив актор, жінка не уточнила.

"Ніяких інтерв'ю та коментарів для преси ми не даємо, не витрачайте часу на дзвінки та листи. У нас все добре", - написала Олеся на своїй сторінці в "Одноклассниках".

Сам Дмитро Дюжев перевів мобільний телефон у режим автовідповідача.

Як зазначає "Московский комсомолец", правоохоронці не бачать в інциденті провини водія.

За останніми даними, Свєта перебігала дорогу разом зі своєю сестрою-близнючкою не у призначеному для пішоходів місці. "Зебра", за оцінками експертів, була у 40-ка метрах від місця ДТП.

Про порушення кримінальної справи тут взагалі не йдеться. Швидше за все, інцидент не матиме жодних наслідків для зірки кіно.

Нагадаємо, у понеділок 17-го жовтня зірка "Бригади" Дмитро Дюжев збив школярку Світлану, коли вона перебігала дорогу разом із сестрою. За результатами медичного огляду, актор був тверезий.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів