У Джессіки Сімпсон буде дівчинка?

20 жовтня 2011, 14:50

Подейкують, першою дитиною співачки Джессіки Сімпсон стане дівчинка.

Як пише "The Showbiz Spy", Сімпсон та її наречений, футболіст Ерік Джонсон, були дуже схвильовані цією чудовою звісткою.

"Вона всім говорить, що це як двічі виграти у лотерею. Джессіка дуже хотіла дізнатися стать дитини, адже вона ненавидить сюрпризи", - каже джерело.

Закохані, які нібито мають побратися на Гавайях наступного місяці, зараз вже фарбують дитячу кімнату у рожевий колір. А їхні друзі кажуть, що майбутні батьки розглядають два варіанти імені для первістка – Морган чи Карен.


Майбутня мати вже готується до появи дівчинки

Як зазначає видання, цицьката білявка, що вже була у шлюбі зі співаком Ніком Леше, не приховує свого бажання стати матір'ю.

Дого ж, окрім самої поп-зірки, майбутньому поповненню радіє і її мати Тіна. Жінка вже має дворчного онука Бронкса - сина меншої сестри Джессіки - Ешлі.

"Це очевидно, що я із нетерпінням чекаю на онуків. Бронкс – це любов всього мого життя. Немає значення, дівчинка чи хлопчик. Я прийму того, хто буде. Я не вибаглива", - заявила мати сестер Сімпсон.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація про імовірну вагітність Джессіки Сімпсон. У майбутньої мами вже навіть з’явилися нові харчові вподобання.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів