Антибіотик з "Бандитського Петербурга" потрапив до лікарні

20 жовтня 2011, 16:57

Російський актор Лев Борисов, відомий своєю роллю бандитського авторитета на прізвисько Антибіотик, у середу 19-го жовтня потрапив до Боткінської лікарні з підозрою на інсульт.

Про це пише "Комсомольская правда".

За словами родичів Борисова, у ніч з середи на четвер артисту стало погано. Довелося викликати "швидку", після чого актора терміново госпіталізували.

Про всяк випадок Борисова поклали у реанімаційне відділення лікарні. Огляд виявив атеросклероз судин головного мозку і стеноз зовнішньої сонної артерії.


"Антибіотик" потрапив до реанімації

Після терапії артисту стало набагато краще, а загроза життю минула.

Втім, зірка "Бандитського Петербурга" й досі у лікарні.

"Пацієнт Борисов перебуває у відділенні реанімації для кардіологічних хворих. Про його лікування та прогнози на майбутнє ми не маємо права говорити ані вам, ані його колегам з театру, які також турбуються про його самопочуття. Просто рідні пацієнта заборонили нам коментувати ситуацію про здоров'я актора, це їхнє законне право", - розповіли у лікарняній довідці.

Актор Лев Борисов, відомий за фільмами "Візит до Мінотавра", "Ширлі-Мирлі" та "12 стільців", з 1987-го року перебуває у штаті театру імені Єрмолова. Про хворобу артиста у театрі ніхто не знав.

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів