Екс-дружина Гуччі відмовилася виходити з тюрми

21 жовтня 2011, 11:30

Колишня дружина спадкоємця імперії Гуччі, засуджена до 26 років за замовлення його вбивства, відмовилася виходити з тюрми достроково.

63-річна Патриція Реджіані пояснила своє рішення тим, що ніколи не працювала й не має наміру цього робити.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Жінці було запропоновано вийти на волю, за умови якщо вона влаштується на роботу. Одначе Патриція, яка свого часу сказала: "Я краще плакатиму в "Роллсі", ніж буду щаслива на велосипеді", обрала лишитися в міланській в'язниці "Сан Вітторе".


"Ні, дякую, бо це означало б, що я б мусила знайти роботу, а я в своєму життя не працювала жодного дня… Я краще лишуся в моїй камері та поливатиму квіти", - відказала вона.

Патриція на похороні Мауріціо Гуччі в 1995-му році

У в'язниці Реджіані тримає хатнього улюбленця - тхора. Іноді їй дозволяється навідувати свою стареньку матір та двох доньок.

Як відомо, колишній керівник модного дому Мауріціо Гуччі був застрелений у 1995-му році на порозі свого офісу. Вбивцю найняла його колишня дружина.

Як з'ясувалося в ході гучного судового процесу, до такого кроку Патрицію спонукало бажання помсти за те, що чоловік кинув її заради іншої, а також невдоволеність сумою утримання, яке він їй призначив – близько 650 тисяч доларів на рік, пише "The Huffington Post".

Як висловилася "Чорна вдова", цих коштів стало б лише "на миску чечевиці", вона ж хотіла одержувати щонайменше мільйон доларів.

Реджіані засудили до 29 років ув'язнення, згодом термін зменшили до 26.

Фото АР з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів