Гайді Клум стала трупом

31 жовтня 2011, 12:10

38-річна модель Гайді Клум є, мабуть, однією з найбільших прихильниць Хелловіну серед зірок. Цього року багатодітна мати вдяглася у костюм трупа, з якого зняли шкіру.

У жодного з гостей вечірки не було шансів виграти конкурс костюмів, пише "The Daily Mail".

Гайді, завернуту у білі простирадла, викотили на столі для патологоанатомічного розтину. І коли її розгорнули, всі побачили неймовірний образ моделі.

Так усе починалося

Винахідлива зірка обрала костюм мерця, з якого зняли шкіру. Аби її образ був якомога реалістичнішим, Гайді довелося гримуватися більшу частину дня.


"Це ніби як мертве тіло, з якого зірвали верхній шар шкіри. Таке враження, ніби я оголена. Всі мої вени та кров на виду. Втім голою себе не відчуваєш, адже все дуже барвисте", - каже володарка оригінального костюму.

На своє перевтілення Гайді витратила понад 4 години

До свого "кривавого" вбрання Клум начепила "захмарні" чорні підбори та реалістичні гнилі зуби.

Кожен етап свого перевтілення у мерця німецька супермодель фотографувала. А знімки поступово розміщувала у своєму Twitter.

Гайді щороку вигадує оригінальні образи на Хелловін

До слова, Клум вже звикла вигадувати надзвичайні костюми до Хелловіну. Однак у 2008-му році її перевтілення у богиню Калі викликало критику з боку індуського лідера, який забажав вибачень від моделі.

"Мені дуже подобався мій костюм, і я люблю Хелловін. Тобто для мене це один із найулюбленіших періодів року. Я вже так багато робила (костюмів). Це, мабуть, був вже десятий. І я робила багато (костюмів) людей, як Бетті Буп та Леді Годіва. І завжди це когось зворушує. Але ви не та людина" – відповіла Клум на критику.

Нагадаємо, подружжя Гайді Клум та співака Сіла полюбляє розважатися, вигадуючи незвичні образи для себе і своїх чотирьох дітей. Так, два роки тому парочка влаштувала трешеве весілля.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів