Жванецького тягнуть до суду

1 листопада 2011, 10:40

Метра сатири та гумору Михайла Жванецького потягнуть до суду. Артист буцімто вже близько 4-х років не сплачує комунальні послуги.

Керуюча компанія стверджує, що артист заборгував 377 000 рублів (понад 12 тисяч доларів), пише "Комсомольская правда".

Позов про стягнення суми за несплату комунальних платежів з Михайла Жванецького у Тверський суд Москви подала компанія "Санраш".

"Вимога позову пред'явлена на 377 936,48 рубля (12514 доларів) за період з 2006-го року по квітень 2011-го року", - підтвердила прес-секретар суду.


Як стверджує компанія, сатирик майже 4 роки не платив за опалення, водо-та енергопостачання, а також обслуговування ліфта в будинку у провулку Старопімєновском, де знаходиться його квартира.

Жванецькому нема чим платити за квартиру?

Як зазначає видання, Жванецький - не єдиний мешканець будинку, у якого виникли проблеми з керуючою компанією.

Загальна сума "фінансових претензій" до мешканців - 12,1 млн. рублів (400 тисяч доларів), а частку Жванецького визначили виходячи із площі його квартири, яка складає 252 квадратних метри.

Втім, за словами помічника Жванецького, гуморист поки не отримував ніякого позову.

"Михайло Михайлович нічого про цю ситуацію не знає. Він на лікарняному, у нього болить нога. Потрібно відновити здоров'я, щоб виходити на сцену. Зрозуміло, будемо розбиратися з юристами. Але поки не бачили паперів", - запевнив помічник.

Нагадаємо, два роки тому 77-річний Жванецький переніс щелепно-лицьову операцію, через що було скасовано низку концертів.

Фото з офіційного сайту Жванецького

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів