Дружину Януковича били прикладом, а в Табачника є коханка?

1 листопада 2011, 17:42

Дружину президента Віктора Януковича буцімто били прикладом, а у міністра освіти Дмитра Табачника начебто є молода дружина.

Про це йдеться у депеші колишнього американського посла Вільяма Тейлора, оприлюдненій Wikileaks, переклад якої наводить "Українська правда".

Коли Віктор Янукович був прем‘єром у 2006-му році, він розповідав американському послу, як його дружину Людмилу "люди в чорному" вдарили прикладом.

Так, за словами Януковича, у 2005-му році, коли він перебував за межами України на курорті в Чехії, на його дружину вчинили напад.

"Дружина сиділа у їхньому дворі перед будинком, гладила кішку на колінах, коли озброєні й одягнені у все чорне люди увірвалися, і, мовляв, хтось вдарив її прикладом", - йдеться у депеші.

"Його (Януковича) тілоохоронці, більші за зловмисників, з'явилися та прогнали їх", - додав посол.

Також Янукович розповів історію про його сина.

"Хтось вбив "селянина", тіло було викинуто перед машиною сина, щоб спробувати звинуватити того у смерті. Його син ухилився і не вдарив тіло, але так нервував, що тимчасово утік до Росії", - сказано в депеші.

Також посол навів слова Януковича про тодішнього віце-прем'єра Табачника, пише "Українська правда".

Так, Тейлор спитав Януковича про статтю у російській газеті "Российские вести", авторами якої був Табачник та керівник українського бюро газети.

"Янукович припустив, що Табачник підписав статтю, навіть не читаючи її. Табачник, за словами Януковича, перебуває наразі на Мальдівах із новою 22-річною дружиною, не фокусуючись ні на чому, "крім неї", - сказано в депеші.

Цікаво що, наскільки відомо, міністр Дмитро Табачник одружений із актрисою театру російської драми імені Лесі Українки Тетяною Назаровою.

Хоча у березні 2010-го року на виставці "Колекційний живопис ХІХ - ХХ століть" Табачник трапився ТаблоIDу за ручку із жінкою на ім‘я Марина Осика.

 Табачник зі "старою" дружиною актрисою Тетяною Назаровою
 Табачник і Назарова у 2007-му

Фото з сайту "Город", а також фото Анни Андрієвської для ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів