Екс-коханку Каддафі звільнили через одкровення в ЗМІ

2 листопада 2011, 14:31

Італійську модель Ванессу Хесслер звільнили після її одкровень в ЗМІ щодо роману з сином лівійського лідера Муаммара Каддафі, Мутассімом.

23-річна красуня свого часу співпрацювала з "Georgio Armani", "Calvin Klein" та "L'Oreal", а донедавна була обличчям міжнародної комунікаційної компанії "Telefonica".

Про це пише "The Daily Mail".

Свою "дуже красиву історію кохання" з Мутассімом, який, як і його батько, загинув поблизу міста Сірт 21-го жовтня, дівчина розповіла італійському журналові "Diva e Donna".


"Я не спілкувалась із ним, відколи спалахнуло повстання, але наші стосунки були пристрасними", - поділилася білявка.

"Ми, Франція та Об'єднане королівство, фінансували повстанців, але люди не тямлять, що вони роблять… Родина Каддафі не така, як їх змальовують, вони нормальні люди", - запевнила Ванесса.

Хесслер звільнили, бо вона назвала Каддафі "нормальними"?

Роботодавці Хесслер відреагували на її заяву одразу ж, оголосивши про кінець їхньої співпраці.

"Стосунки Ванесси Хесслер – приватна справа. Однак ми не можемо прийняти її коментарі щодо Лівійського конфлікту", - пояснив речник компанії.

"Ванессі Хесслер не вдалося дистанціюватися від своїх коментарів щодо Лівійського конфлікту, й обличчя моделі буде прибрано з сайту компанії протягом 24 годин", - заявив представник "Telefonica" Альберт Фетч.

Іще одна колишня подруга Мутассіма Каддафі, модель "Playboy" Таліта ван Зон, полетіла з Лівії в серпні. Дівчина заявила, що повстанці погрожували спалити її живцем.

Таліта розповідала, що, коли вона востаннє бачили Мутассіма, його очі були "холодні", й було схоже, що він здатен когось убити.

Іще дівчина запевняла, що її колишній був жадібним до влади й ідеалізував диктаторів Адольфа Гітлера, Уго Чавеса та Фіделя Кастро.

"Якось я його запитала, скільки він витрачає, із хвилину підраховував про себе. Він сказав "близько 2 мільйонів". Я запитала "маєш на увазі, на рік?" Він відповів "ні – на тиждень", - пригадала Таліта.

Жінку-модель обрав собі ще один син Муаммара Каддафі, Ганнібал. Красуню на ім'я Аліна Скафф він буцімто побив у номері лондонського готелю в 2009-му році, пише видання.

За рік до того цих двох обвинувачували в побитті персоналу швейцарського готелю та навіть заарештовували. До ЗМІ ж потрапляли фото з подорожей та шопінгу Ганнібала та його дружини, а також зображення Аліни в білизні та в доволі пікантних позах, пише "The Daily Mail".

Як відомо, про своє заміжжя за улюбленим сином тирана, Сейфом, нещодавно заявила українка на ім'я Надія. Вона розповіла про своє життя в Лівії, про побиття, знущання та оргії, й про те, як чоловік викинув її з 12 поверху.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів