Джонні Деппу не дали поплюватись вогнем

5 листопада 2011, 10:46

Акторові Джонні Деппу не сподобалося, що йому не дозволили поплюватися вогнем та що об нього терся чоловік.

Свої враження від зйомок в фільмі "Ромовий щоденник" зірка переповів журналові "Shortlist", пише "Contact Music".

В одній зі сцен герої Деппа набирає до рота міцного алкоголю, порскає ним на переслідувачів та підпалює. Актор мріяв сам виконати цей трюк, але йому не дозволили.

"Я гадав, що я плюватимусь вогнем, але всі напосілися й сказали: "Ні, ні, цього не буде. Джонні, не сьогодні". Я уявляв собі, як би я це зробив", - розповів Джонні.


Джонні Деппу кортіло поплюватися вогнем

Однак у іншій трюковій сцені Деппу, схоже, не надто сподобалось зніматися. Зі слів актора, в нього "змішані почуття" щодо епізоду, де він веде машину по сходах, сидячи на чоловічих колінах.

"З'їжджати машиною по сходах – то було дуже по-справжньому. Хоча й гидко. Особливо те, як здоровенний чолов'яга терся об мене, доки я намагався кермувати", - пригадав Джонні.

Саме Депп умовив режисера Брюса Робінсона повернутися до кіно після 19-річної паузи та взятися за екранізацію "Ромового щоденника". Зі слів Джонні, для цього йому довелося стати "справжнім занудою", але саме про цього режисера мріяв автор роману, Хантер Томпсон, який пішов з життя в 2005-му.

Нагадаємо, під час нью-йоркської прем'єри стрічки, в якій Джонні грає просякнутого ромом журналіста, він, подейкують, заледве стояв на ногах та висів на своєму охоронці.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів