Антонов напав на байкера з битою та цілився з пістолету?

7 листопада 2011, 09:50

Оприлюднено відео з камер спостереження на заправці, де в п'ятницю відбулася сутичка співака Юрія Антонова з невідомим мотоциклістом. 66-річний артист атакував опонента з палицею чи битою, а ще буцімто цілився в нього з пістолету.

Про нові подробиці інциденту повідомляє "Life News".

"На кадрах видно, як починається бійка. Сварка між Юрієм Михайловичем могла закінчитися нічим, але, судячи з відео, співак гукнув щось образливе навздогін байкерові, який уже від'їждждав", - кажуть джерела в правоохоронних органах.

Розлючений байкер знову паркує мотоцикл та прямує до автівки Антонова. Співак кидається йому назустріч. На відео не видно, хто з них б'є першим, але, судячи з кадрів, агресивно поводяться обидва.


Чоловіків розбороняють інші водії. Однак незабаром Антонов та мотоцикліст знов кидаються одне на одного. На цей раз співак атакує першим, і в руках у нього якась палиця або бейсбольна бита, яку він встиг дістати з салону машини.

Байкер валить Антонова на асфальт, і забіяк знову розтягують у різні боки інші водії.

Утім, імовірно, повернутися та розпочати бійку мотоцикліста змусив не образливий вигук Антонова. Судячи з іншого фрагменту відео, співак наставляє на байкера та його супутницю щось схоже на пістолет, пише видання.

Вочевидь, десь висадивши дівчину, мотоцикліст за мить знову під'їжджає до заправки. Антонов тягнеться до правої кишені своєї куртки, й у руці в нього знов опиняється загадковий предмет, схожий на пістолет. Він наставляє його на опонента.

Юрій Антонов напав на байкера з битою?

"Я не стріляв! У мене не було ніякого травматичного пістолету!", - телефоном запевнив журналістів Юрій Михайлович.

"На відео – це не пістолет, це…ключі від "Рендж Ровера". Якби ви бачили, як виглядають ключі від "Рендж Ровера", ви б тоді зрозуміли. Нащо я ними вимахував? Ну, це вже моє право – вимахувати. Ніякий це не пістолет. У мене не було пістолету в руці", - додав артист.

Антонов наголосив: те, що він не стріляв у кривдника, можуть підтвердити численні свідки, що були на заправці.

На запитання ж, чому ж саме після демонстрації ключів мотоцикліст раптом вирішив підійти та "розібратися", співак відповісти не зміг.

"Звідки я знаю? Ви в нього запитайте – чому! Я відповідаю за свої дії, а він хай відповідає за свої – він наніс мені травму, за яку має сісти до тюрми!", - сказав Антонов.

До слова, стала відома причина торішнього конфлікту Юрія Михайловича з московськими даїшниками. Музикант буцімто сприйняв як образу прізвище інспектора, який йому представився – Олександр Наврот.

Фото Livestory.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів