Монтсеррат Кабальє майже не ходить та забуває англійську

11 листопада 2011, 10:45

В четвер 10-го листопада до Києва прилетіла іспанська оперна діва Монтсеррат Кабальє. З віп-терміналу співачку вивезли в інвалідному візку. У готелі прима теж майже не ходить. До того ж, говорячи англійською, Кабальє забуває слова.

Про це та інше пише газета "Сегодня".

11-го листопада Монтсеррат Кабальє дасть концерт у столиці. Як повідомлялося, 78-річна діва зупинилася у номері поблизу ліфта, адже має проблеми з ногами та майже не ходить.

До слова, містом співачку возитиме чорний "Bentley".


В аеропорту Кабальє зустрів давній друг - тенор Володимир Гришко.

Кабальє знову прибула до столиці

"Обов'язково запрошу Монтсеррат в свій будинок за містом. Пригощу її своїм фірмовим борщем з пампушками! У минулий приїзд вона його пробувала, він їй дуже сподобався! А ще запропоную сала і, звичайно, не обійдеться без горілочки", - розповів співак про свої плани.

Втім, сама Кабальє зізналася, що не дуже питуща, тож горілку з Гришком навряд чи вживатиме.

"Дозволяю собі хіба що келих вина. А щоб бути у формі - вранці роблю гімнастику, щоб підтримувати своє тіло і голос, їм фрукти. А ще не можу жити без кави", - сказала Монтсеррат на прес-конференції.

Як зазначає видання, Кабальє перебуває у доброму гуморі, весь час посміхається, жартує. А коли прима забуває англійські слова, то просить підказок у сестри, яка за сумісництвом ще й її менеджер.

Нагадаємо, це вже сьомий візит іспанки Монтсеррат Кабальє в Україну.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів