Дочка Джарти в 23 роки вийшла у перші особи митниці

16 листопада 2011, 11:15

23-річна дочка покійного прем'єра Криму Василя Джарти Ольга призначена на посаду заступника начальника Київської обласної митниці.

Дана інформація розміщена на офіційному сайті Київської облдержадміністрації.

Безпосередній керівник Ольги Джарти - начальник митниці Володимир Григор'єв - відмовився коментувати її призначення, а також озвучити дату, коли у нього з'явився vip-заступник.

"Телефонуйте до центрального апарату. Коментарі з цього приводу ми не маємо права давати", - передала його слова виданню "Крым. Комментарии" секретар.


У свою чергу перший заступник начальника митниці Сергій Наумов підтвердив, що Джарти працює заступником начальника митниці та "є учасником нарад", проте з якого часу обіймає цю посаду, йому сказати було важко.

"Навіщо вам ця інформація потрібна? Я не кадрова служба, я не знаю, з якого періоду вона працює. Повірте, таку інформацію я в голові не тримаю, вона мені ні до чого", - сказав він.

Ольга Джарти тепер серед керівників митниці

Як пише "Українська правда", робочий телефон самої Джарти з 13.00 до 15.00 не відповідав.

"Вона, напевно, вийшла", - припустила секретар у приймальні митниці.

Як відомо, старша сестра Ольги, 31-річна Вікторія Джарти також зробила запаморочливу кар'єру.

У 2008-му році вона була призначена на посаду судді Господарського суду Донецької області строком на 5 років відповідним указом президента.

8-го квітня 2010-го року Вікторія була переведена на посаду судді Господарського суду Києва, а у травні 2011-го року стала заступником голови Госпсуду Києва.

Нагадаємо, ім'я Ольги Джарти засвітилося у скандальному ДТП на Хрещатику, що сталося 10-го листопада. Втім, сама Джарти заперечує, що у горе-"Bentley" була вона.

Фото Дмитра Амідова, ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів