Зірку "Матч-Пойнт" оштрафували за п'яні погрози

17 листопада 2011, 10:40

Кіноакторові Джонатану Ріс-Майєрсу призначили штраф у розмірі 1,3 тисяч євро та засудили до умовного місячного ув'язнення.

Ірландця-скандаліста спіткало покарання за те, що в 2009-му році він погрожував повбивати поліцейських у паризькому аеропорту.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "France24.com".

Того дня, будучи напідпитку, Джонатан спершу не порозумівся з барменом, а тоді заходився кричати до поліцейських.

 Ріс-Майерса покарали за п'яний бешкет дворічної давнини

"Я дам мільйон доларів на те, щоб зруйнувати ваше життя, я повбиваю вас та ваші сім'ї", - гучно пообіцяв Ріс-Майєрс французьким правоохоронцям.

Той бенефіс закінчився для 34-річної зірки арештом.

Власне, то не єдина халепа, що траплялася з Джонатаном в аеропортах. Так у травні 2010-го актор на все своє життя став "персоною нон ґрата" для "United Airlines", після п'яного бешкету, вчиненного ним в нью-йоркському аеропорті імені Джона Кеннеді.

У листопаді 2007-го зірку арештували в аеропорті Дубліна – знов-таки за пиятику та порушення громадського порядку.

Виступаючи перед французьким судом у середу, адвокат Ріс-Майєрса назвав свого клієнта "дуже вразливою… слабкою людиною", що страждає від своїх "демонів".

Як відомо, боротьба актора з зеленим змієм триває вже давно. В травні він виписався з чергового реабілітаційного закладу, й невдовзі потрапив до лікарні – буцімто через спробу самогубства.

Глядачі знають Ріс-Майєрса за ролями в таких стрічках як "Із Парижу з любов'ю", "Лев узимку", "Місія нездійсненна 3" та  "Ярмарок марнославства", а ще в трилері "Матч-пойнт", де він зіграв зі Скарлетт Йохансон.

Нагадаємо, свій "рейтинг" повітряних зіркових хуліганів склала нещодавно авіакомпанія "Skyscanner", зарахувавши туди Жерара Депардьє, бо напісяв, та Наомі Кемпбелл, бо плювалася.

Фото Reuters

IDEALMEDIA