Депардьє став головним повітряним хуліганом

22 вересня 2011, 18:00

Британська авіакомпанія Skyscanner склала список найголовніших повітряних хуліганів-зірок.

У переліку повітряних бешкетників опинилися п‘ятеро селебрітіз. Рейтинг очолив актор Жерар Депардьє, а на останньому місці – хокеїст Павло Буре, пише "Euromag".

На верхівці рейтингу - французький актор Жерар Депардьє, який в серпні цього року привселюдно помочився на підлогу літака під час польоту рейсом до Дубліна.

"Мокрий" хуліган Депардьє. Фото Reuters з сайту mirror.co.uk

Як писав ТаблоID, пізніше Депардьє вибачився за "мокрий конфуз", списавши його на проблеми із простатою.


Друге місце у топ-5 посіла супермодель Наомі Кемпбелл, відома своєю складною вдачею. У 2008-му році вона зчинила скандал на борту літака через те, що після рейсу не знайшла одну зі своїх численних сумок.

"Чорна пантера" втратила сумочку. Фото Reuters з сайту mirror.co.uk

Агресивну Наомі довелося вивести з літака зусиллями чотирьох копів. Одному з них вона плюнула в обличчя. Після чого Кемпбелл заарештували, але випустили під заставу.

Також до рейтингу потрапив репер Snoop Dogg. У 2006-му році він влаштував бійку в лондонському аеропорті Хітроу через те, що його не пустили до зали очікування першого класу.

Який же репер без бійки. Фото AP з сайту uk.eonline.com

До бійки з репером долучилися 30 осіб з почту музиканта. В результаті, одному поліцейському зламали руку, шестеро відбулися подряпинами, а самого репера взяли під варту. Після звільнення під заставу Snoop Dogg продовжив подорож до Південної Африки.

Американська співачка Дайана Росс посіла передостаннє місце у списку порушників повітряного порядку. Служба безпеки аеропорту Хітроу, де стався інцидент, стверджує, що діва відмовилася пройти процедуру огляду.

Любителька жіночих принад Дайана Росс. Фото Reuters

Детектори визначили на її тілі металеві предмети, тож перевірка була необхідна. Співробітниці охорони довелося застосувати до співачки силу. У відповідь на це Росс спробувала торкнутися до грудей жінки. Дайану відпустили після нетривалого затримання.

Завершує п'ятірку зіркових хуліганів російський хокеїст Павло Буре. Спортсмен також посварився з авіакомпанією. У 2006 році він мав вилетіти з Москви до Лос-Анджелеса з пересадкою в Лондоні, але спортсмена зняли з рейсу.

А Буре не впізнали! Фото з сайту woman.ru

За однією з версій, екіпаж судна переплутав хокеїста з одним із футбольних уболівальників, які під час попереднього перельоту палили в салоні та намагалися розгойдати літак. В результаті хокеїст лише за добу потрапив до США,

До слова, неуважність екіпажа, крім підпсованої репутації, коштувала близько 2000 доларів, які Буре стягнув через суд.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів