Меріл Стріп не взяла грошей за "напівістеричку" Тетчер?

18 листопада 2011, 18:00

Подейкують, оскароносна актриса Меріл Стріп не взяла собі ні копійчини з гонорару за свою роль у стрічці "Залізна леді". Зароблений нею мільйон доларів 62-річна зірка буцімто вже віддала на доброчинність.

Про це пише "New York Post".

За словами джерел, зірка за свою роботу попросила в творців фільму менше, ніж звичайно, аби лише стрічку було знято. Гроші вона віддала Національному музею жіночої історії.

Між тим дехто з колишніх соратників Маргарет Тетчер фільм жорстко розкритикував, пише "The Telegraph".


"Вона ніколи на моїй пам'яті не була такою напівістеричною, надто емоційною, надмірною жінкою, якою її зобразила Меріл Стріп", - запевнив політик-консерватор, лорд Норман Теббіт.

"Сміттям" назвав фільм колишній радник "Залізної леді", лорд Тімоті Белл, пише видання.

"Єдина його цінність – це заробити грошей для Меріл Стріп і того, хто це написав. Мені нецікаво його дивитися", - сказав він.

Створення такого фільму за життя Тетчер - це вияв зневаги, вважають друзі та рідні екс-прем'єра. Згорблена стара жінка в хустці, якою вона постає в стрічці, не схожа на ту леді Маргарет, що в жовтні відзначала своє 86-річчя та посміхалася публіці.

Хоча про те, що Тетчер стала "тінню самої себе", що через деменцію та перенесені мікроінсульти їй стало важко впізнавати рідних, розповіла кілька років тому в своїх мемуарах її донька Керол.

З її слів, леді Маргарет час забуває, що її чоловіка Деніса вже немає серед живих.

"Я мушу постійно приносити їй погану новину, знову й знову", - написала Керол.

"Ця роль виснажила мене, але то була честь – зіграти її, справді", - сказала Меріл Стріп.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів