П’яний братик Періс Хілтон перевозив марихуану?

24 листопада 2011, 11:15

Татові й мамі скандальної тусовщиці Періс Хілтон тепер доведеться червоніти не лише за доччині витівки. Подейкують, їхній менший син, 17-річний Конрад днями втрапив в аварію, будучи напідпитку та маючи в багажнику марихуану.

Про це повідомляє "TMZ".

ДТП за участю малого Хілтона трапилося в суботу й потрапило на камери спостереження. Повертаючись з нічного клубу, Конрад в’їхав у припарковане авто.

Як згодом пояснив журналістам тато хлопця, Рік Хілтон, він просто намагався оминути собаку, що опинився на дорозі.


Порталові ж вдалося поспілкуватися з очевидцями пригоди, а ще отримати фото побитої машини Конрада. З собою хлопець буцімто віз дві невідкорковані пляшки вина, медичну марихуану та папір для згортання цигарок.

Періс та Конрад Хілтони

"Він сказав: "Сер, пробачте мені. Я п’яний та скоїв велику дурню", - пригадує сусід, який першим опинився на місці аварії.

Зі слів чоловіка, юнак благав його не викликати поліцію та не дзвонити його батькам. На запитання, чому ж він всівся за кермо напідпитку, Конрад чесно зізнався: "Бо я придурок".

Від хлопця тхнуло травичкою й алкоголем, очі в його були червоні, пригадує очевидець.

"Погляньте на цей браслет. Він коштує 11 тисяч доларів. Я можу за все заплатити", - переконував юний Хілтон.

Згодом до місця ДПП під’їхав невідомий "BMW", який і забрав Конрада.

Як повідомили виданню в поліції, Хілтон поїхав з місця події, як належить, попередньо залишивши всю необхідну контактну інформацію. Довести, що речі, виявлені згодом у його машині, ніхто не підклав, неможливо, отже, правоохоронці нічого з цим не зможуть вдіяти.

Фото Reuters з сайту Bid.ru, Splash з сайту Мonstersandcritics.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів